fbpx

#245 – CITY MAGAZINE

NAPREJ! To je napis na moji pisalni mizi, to je ozadje na mojem pametnem telefonu. Spremlja me v različnih življenjskih obdobjih in služi kot osebna maksima, saj je moj cilj, da v življenju rastem, napredujem ter pridobim več znanja in spretnosti na čisto vsakem življenjskem področju.

Ta proces razmišljanja se je začel, ko sem pred leti prvič pretekla maraton. Spominjam se, da sem si to obupno želela, miselni proces pa se je nato nehote prelil še na druga področja mojega življenja. Konec koncev tudi na službeno področje, torej na uredniško funkcijo. Pri Cityju namreč še kako radi pogledamo naprej in (vsaj) prste namočimo tam, kjer jih ni še nihče. To pa je tudi naša novoletna zaobljuba! Prinašati vsebine v formatih, kot jih niste vajeni, prinašati novosti in trende, kot jih še niste zasledili. NAPREJ, dragi bralci, samo naprej!

V naši zadnji številki letos vam ponujamo pogled na leto v izteku in na leto 2020. Kaj nas je najbolj navdušilo, česa se najbolj veselimo? Kaj bo zaznamovalo prihajajoče prestopno leto? Seveda smo vključili tudi ideje za obdarovanje, če smo natančni, 30 kul idej za darila, ki jih lahko podarite svojim najdražjim. Seveda poleg vašega časa in ljubezni, ki sta izjemnega pomena in še vedno med najlepšimi darili, ki jih lahko nekomu izročite.

In kot se spodobi, še moje božično-novoletno voščilo. Želim vam, da vas letos pod božičnim drevescem počaka ne le tisto, kar si želite, temveč tudi tisto, kar zares potrebujete. Naj vas pričakajo paketi ljubezni, spoštovanja, sreče in največje dobrine – zdravja. Leto 2020 pa naj bo karseda uspešno in mirno ter glejte NAPREJ! Še naprej ostanite naši zvesti bralci in sledite urbanim novostim na citymagazine.si.

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!