32. mednarodni grafični bienale 2017

Zadnjič posodobljeno: :

Na začetku poletja Grad Tivoli odpira svoja vrata najboljšim mednarodnim ustvarjalcem na področju grafike. 32. mednarodni grafični bienale 2017 bo potekal od 16. junija do 24. oktobra. Poglavitna tema dogodka bo poezija ter vpliv jezikovne umetnosti na grafično. Lepo vabljeni.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grad Tivoli

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Še ni znano.

Med 16. junijem in 24. oktobrom 2017 bo v Gradu Tivoli potekal 32. mednarodni grafični bienale. Mednarodni grafični bienale je eden izmed osrednjih kulturnih dogodkov v Sloveniji, ki vsako leto združi perspektivne in uveljavljene umetnike iz doma in tujine, njegova tradicija pa sega že v leto 1995.

PREBERITE ŠE: Kinotrip 2017: 2. mednarodni filmski festival za mlade

Mednarodni grafični bienale je eden izmed odmevnejših takovrstnih dogodkov v Evropi
Mednarodni grafični bienale je eden izmed odmevnejših takovrstnih dogodkov v Evropi.

V ospredju letošnje bienalnega dogajanja bo, poleg raznovrstnih razstav in dogodkov, razstava zmagovalca 31. grafičnega bienala Išvana Išta Huzjana. Osrednja tematika dogodka je poezija, ki odpira vprašanje, kakšna je povezava med jezikovno umetnostjo, pisanjem, branjem ter umetnostjo podobe. Se vidimo poleti na Gradu Tivoli.

Dodatne Informacije

Več informacij:
mglc-lj.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Spomladanski Teden restavracij 2020 bo potekal junija