fbpx

3D talne obloge, ki kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko poletno destinacijo

3D talne obloge lahko kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko destinacijo.

Tla v kopalnici ponavadi nikoli niso njena glavna atrakcija. A zahvaljujoč 3D talnim oblogam Imperial Interiors, lahko svojo kopalnico spremenite v sanjsko pribežališče, v kraj s kristalno čistim morjem in peščeno plažo o katerem sanjarite, da boste tam nekoč preživeli dopust. Ne imejte torej več tal le za ozadje, naj vse ostalo v prostoru postane ozadje zanje in naj bo prostor postane vaša sanjska destinacija.

3D talna obloga, ki kopalnice in druge prostore spremeni v sanjsko destinacijo za oddih, so bile sprva ustvarjene za hotele, pisarne in nakupovalna središča. A sčasoma so se dizajni proizvajalca Imperial Interiors iz Dubaja prijeli tudi domačega okolja in obloge sedaj najdemo na tleh kopalnic, pa tudi dnevnih sob in spalnic. Čeprav se 3D tla ne morejo primerjati z dejanskimi prizori, pa ponujajo dobrodošlo popestritev, saj ne samo omogočajo, da sobo spremenite v prostor svojih sanj, so nezdrsljiva, prijetna na otip in odporna proti praskam ter udarcem.

PREBERITE ŠE: Simin Qiu: kopalniška pipa s spiralastim curkom, ki varčuje z vodo

Iz tuša skok v ocean. A pozor. Ne skači v vodo, če nisi prepričan o njeni globini.
Iz tuša skok v ocean. A pozor. Ne skači v vodo, če nisi prepričan o njeni globini.

Če si želite odmor od urbane krajine, talne obloge s 3D sliko ponujajo odličen odmor od vsega znanega in to brez, da bi si zato morali rezervirati turistični aranžma ali zapustiti zaprte prostore. Ker zakaj ne bi šli na stranišče na oddih?

Dodatne Informacije

Več informacij:
imperialae.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!