Najgrši mobilni telefoni vseh časov

Najgrši mobilniki na svetu

Pred pojavom pametnih telefonov, ki so si, roko na srce, podobni kot jajce jajcu, mobilna krajina ni bila tako enolična. Danes tako težko najdemo zares grd telefon, a če gremo samo nekaj let nazaj jih imamo celo serijo. In če danes borba poteka predvsem na relaciji cena-kvaliteta, je bilo nekoč toliko več več eksperimentiranja z dizajnom. In kot v modi, so bili tudi tu kiksi. Okej, pa odmislimo trenutno vročega LG G4, ki ima na zadku živalsko kožo in je potencialni kandidat za to kategorijo. Tukaj so tisti zares najgrši mobilni telefoni vseh časov.

Danes, ko na trgu vlada prava poplava pametnih telefonov in nam servirajo nove modele vsak teden, je težko vzbuditi pozornost. Vsaj ne z dizajnom. Zato se proizvajalci poslužujejo drugačnih prijemov. Večina stavi na zmogljivost, ki je danes poleg cene in kvalitete ključ do kupca. A ni bilo vedno tako.

PREBERITE ŠE: Najboljši Android telefoni za leto 2015?

LG G4
LG G4

Nekoč je bil dizajn na prvi bojni črti in je lahko potemtakem tudi hitro pokopal mobilnik, če se je izkazal za napačnega. Strojna oprema gor ali dol. Po tem tankem ledu trenutno hodi LG, ki kupce preizkuša s pravo živalsko kožo na svojem modelu LG G4. Elegantno ali največji oblikovalski kiks leta? Čas bo presodil, a že zdaj vemo, da nam je mobilni svet dal že veliko precej grših mobilnih telefon. Preverite 10 najgrših vseh časov.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Google Pixel 4a: neuradno