3T FOR BMW: ekskluzivno kolo Exploro

Bavarski proizvajalec luksuznih jeklenih lepotcev BMW in eden izmed vodilnih italijanskih proizvajalcev koles 3T sta združila moči, da bi navdušencem nad znamko BMW ponudila kar najboljšo vozno izkušnjo za krmilom kolesa.

Kolo 3T FOR BMW temelji na priljubljenem modelu Exploro proizvajalca 3T. Posebna izdaja kolesa bo na voljo v sivo-sivi in sivo-modri kombinaciji. Kolo Exploro združuje zmogljivost in prestiž, uporabno pa je na tlakovanih mestnih ulicah, pri prečkanju gorskih prelazov in praktično povsod, kjer se ne spopadamo s (pre)zahtevnimi terenskimi razmerami. Ima ostro silhueto in prefinjene linije, ki sovpadajo z minimalističnim dizajnom in življenjskim slogom znamke BMW. Okvir kolesa je narejen iz ogljikovih vlaken, prav tako gonilni sistem, ki je eden izmed najlažjih na svetu.

Kolo 3T FOR BMW Exploro
Kolo 3T FOR BMW Exploro

Poleg ogljikovih vlaken imamo na voljo kakovostno usnje, ki pokriva sedež in krmilo, prispevalo pa ga je priznano podjetje Brooks. Aluminijasta kolesa Fulcrum in vzdržljive pnevmatike Schwalbe One Speed zagotavljajo dober oprijem tudi pri večjih hitrostih in na različnih podlagah. Za prestavljanje skrbi sistem Shimano GRX. Kolesi bosta kmalu na voljo v izbranih prodajnih salonih BMW, za posamezno kolo pa bo treba odšteti 5.499 evrov.

Galerija: kolo 3T FOR BMW Exploro

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmw.si
3t.bike

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Jaguar i-Pace: zlati standard postal še boljši