4 astrološka znamenja, ki z vsem srcem sovražijo valentinovo

Zadnjič posodobljeno: :

Obstajajo astrološki znaki, ki bi raje legli na kavč in gledali v strop, kot pa da bi se ta dan "mučili" z vsemi pričakovanji. Odkrijte, kateri astrološki znaki sovražijo valentinovo iz vsega srca.

Za nekatere astrološke znake je valentinovo najlepši praznik v letu. Pričakujejo, da bo ta dan romantičen, napolnjen z ljubeznijo, pozornostjo in številnimi lepimi darili.

Ta poseben dan ljubezni želijo preživeti s svojim partnerjem na edinstven način. A obstajajo tudi tisti astrološki, ki bi raje legli na kavč in gledali v strop, namesto da bi se ta dan “mučili” z vsemi pričakovanji.

Poglejte, kateri astrološki znaki res ne marajo valentinovega!

Kozorog

Kozorogi so odgovorni, odločni in disciplinirani, po drugi strani pa pesimisti, ki nočejo drugim govoriti, kaj naj počnejo. Njihova praktičnost jim pomaga narediti popoln načrt porabe in varčevanja, zato ne želijo porabljati denarja za nepotrebne stvari.

In zato nočejo, da bi jim kdorkoli narekoval, da naj ravno na tisti dan partnerju kupijo darilo, s čimer bi pokazali svoja čustva in delovali na določen način.

Vodnar

Čeprav so vodnarji inteligentni, družabni in ustvarjalni, so lahko tudi nekoliko čustveni.

Njihovi umetniški možgani so včasih neodgovorni, zato bodo popolnoma pozabili, da valentinovo sploh obstaja. Niso pa krivi oni.

Če so resnično navdihnjeni za romantiko in ta dan praznujejo s partnerjem, bodo organizirali nekaj zares spektakularnega. Če pa bodo imeli občutek, da na njih nekdo pritiska, bodo to verjetno odložili, pozabili ali pa preprosto rekli, da jih ne zanima.

via GIPHY

Devica

Device so organizirane, odgovorne in realistične, zato so prazniki, ki vključujejo cvetje, čokolado in predrage večerje, zanje neumni. Raje bi denar porabile za nekaj, kar bi trajalo, na primer raje bi ga vložile v tehnologijo ali v blagovno znamko.

Device so preprosto preveč logične, da bi vso svojo plačo zapravile za kič.

Škorpijon

Škorpijoni so sicer najobčutljivejše znamenje v celotnem horoskopu, vendar so lahko tudi ljubosumni, obsesivni in paranoični, zato jim je valentinovo preveč. Pritisk, da bi našli popolno darilo, sporočilo globokega pomena in organiziranje nepozabno ljubezensko srečanja, lahko škorpijone spravi v norost, zato bodo raje preskočili ves ta postopek.

Velja si tudi zapomniti, da škorpijon svoje ljubezni ne bo kazal samo na en dan v letu.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ljudje, rojeni v tem astrološkem znamenju, oddajajo najlepšo energijo