fbpx

4 džinske, ki jih to poletje moraš imeti

Obleka naredi človeka, del obleke pa so tudi hlače. Prav zato je treba poskrbeti, da imamo v garderobi vedno par kavbojk, s katerimi bomo vselej zablesteli. Čeprav je poletje najtoplejši letni čas, verjetno ni primerno, da ob vsaki priložnosti oblečemo kratke hlače.

Fotografa Ollieja Alija lahko z gotovostjo uvrstimo med tiste ljudi, ki o modi vedo veliko. Ob svojem delu je namreč pridobil veliko izkušenj, ki mu pomagajo svetovati pri oblačenju. Po njegovem mnenju so džinske popolna rešitev v dnevih, ko se ne morate odločiti, kaj obleči. Sam jih nosi tudi poleti, ko sicer nekoliko posvetli svojo garderobo. Poglejmo, katere vrste džinsk priporoča v največji meri.

Zbledele in ohlapne

G-Star
G-Star

Svetlo modre kavbojke so nujna oprema za poletje. S preprosto kratko majico in rjavimi retro očali bodo tvorile odlično kombinacijo.

Črne in popolnoma oprijete

River Island
River Island

Kljub sončnemu vremenu se nikakor ne smete povsem znebiti črnih oblačil. Ollie priporoča, da si nase nadenete še majico s cvetlicami. Takšna oprava je kot nalašč za glasbeni festival.

Temno modre in mehke

Express
Express

Džinske, v katerih se boste počutili udobno, bodo najbolj navdušile skupaj s črtasto ohlapno majico in nizkimi škornji.

Umazano bele in neoprijete

Next
Next

Kavbojke, ki jih priporoča nekoliko bolj drznim ljudem, se odlično podajo k sivemu pulovru in supergam.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!