4. Garažna razprodaja v Parku Tabor

V Parku Tabor bo to soboto ponovno veselo, saj bomo lahko od 10. do 18. ure veselo barantali, izmenjevali, prodajali in se predvsem družili. Vabljeni v Park Tabor na 4. Garažno razprodajo!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Park Tabor

Organizator

Prostorož

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Prijavnina za prodajalce: 5/10€

Prihajajoča soboto bo minila v prijetnem poletnem vzdušju, saj se bomo ob dobri glasbi, hrani in pijači, zagotovo pa tudi v dobri družbi, zabavali vse od jutra pa do večernih ur. Ponovno se namreč bliža dan, ko bodo stvari, ki so se predolgo prašile po garažah, kleteh in podstrešjih dobile priložnost najti novega lastnika. V kolikor imamo doma stvari, ki bi si zaslužile novega lastnika, ki bi z njimi lepše ravnal, se lahko prijavimo preko e-maila: park.tabor@gmail.com. Za 10 eur lahko namreč rezerviramo prodajno mizo, za zgolj 5 eur pa dobimo prostor na tleh, kjer lahko v prijetni senci dreves razporedimo svoje artikle.

Zasanjano sobotno vzdušje v Parku
Zasanjano sobotno vzdušje v Parku

Poleg garažne razprodaje bo park Tabor tokrat gostil tudi delavnico Narodnega muzeja Slovenije z naslovom Kaj pripovedujejo hieroglifski zapisi?. Delavnica je brezplačna in primerna za otroke od 4. leta dalje. Pridružimo se lahko kadar koli. Hkrati pa bo potekala tudi delavnica kotalkanja, ki jo prireja ESEMES. Izposoja kotalk, za katere bodo poskrbela Esemes dekleta, bo za otroke in odrasle brezplačna. Zakotalkajmo nazaj v nostalgično brezskrbnost otroštva! Kuhali nam bodo mojstri tajske hrane iz restavracije Chutys.

Se vidimo v Parku!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Triglav the Rock Ljubljana 2020 – Street Edition: plezalni šov, kot ga še niste videli!