4 izdelki za vse prave igričarje

Uživate v novi igričarski tehnologiji? Ste radi v trendu? Potem so to 4 izdelki, ki jih morate imeti, če ste po duši pravi 'gejmer'.

To so 4 izdelki, ki jih kot ‘gejmer’ morate imeti.

PLAYSTATION SUPERGE

PG 2 PlayStation superge so plod sodelovanja med vodilnim proizvajalcev športne opreme Nike in zvezdnikom NBA Paulom Georgeom.

Te superge niso kot ostale. Že na jezičku so prepoznavni elementi, značilni za Playstation, s prijetno modro LED-osvetlitvijo, ki lahko sveti, utripa ali je izključena. Preostali del čevlja je oblikovan po ostalih elementih konzole in po vzoru teme PlayStation Galaxy. Tukaj je še zračno oblazinjenje za udobnejšo hojo. Zraven dobite še kupon PSN. Predvidena cena superg PG 2 PlayStation 110 ameriških dolarjev.

POKUKAJTE V SKRIVNOSTNI SVET HOGWARTSA Z MOBILNO IGRO HARRY POTTER: HOGWARTS MISTERY

Oboževalci Harryja Potterja boste kmalu prišli na svoj račun z mobilno igro Harry Potter: Hogwarts Mistery. Ustvarili boste lahko lastni lik, s katerim boste izkusili življenje učenca na Bradavičarki, saj boste obiskovali pouk čarovnije, sklepali nova prijateljstva in se borili proti sovražnikom. Igro izdelujejo pri Portkey Games, ki je v lastništvu filmskega giganta Warner Bros. Dostopna bo že letos (Android in iOS), na uradni spletni strani pa se lahko registrirate že danes.

V izdelavi je še ena igra po enakem vzoru te franšize Harry Potter: Wizards Unite. Za njo stoji Niatic, ki je ‘kriv’ za svetovni hit Pokemon GO. Tudi v novi igri boste lahko interaktivno uporabljali okolico.

NINTENDO LABO – ZA OTROKE IN ODRASLE

Japonsko podjetje Nintendo je že od nekdaj znano po svojih edinstvenih načinih zabave. Pred kratkim so predstavili povsem novo interaktivno izkušnjo – Labo.

Nintendo Labo prejmete kot kos kartona z označenimi deli za rezanje, ki jih z lahkoto sestavite. S temi deli lahko naredite t. i. Toy-Con: klavir, ročice za kolo, robotsko obleko, ribiško palico in še več. Te naprave je možno povezati s konzolo Switch, s katero lahko na popolnoma nov način doživljate svoje pustolovščine.

Klavir na primer povežete s kontrolerji Joy-Con, ki zaznavajo pritisk na klavirsko tipko, in na ta način proizvedejo ustrezen zvok. Labo prihaja na evropska tla okoli 20. aprila. Predvidena cena bo od 70 ameriških dolarjev naprej.

ZNANI COMMODORE 64 SE VRAČA!

Commodore 64 je legendarni hišni računalnik, predstavljen v 80. letih prejšnjega stoletja. Prodan je bil v več kot 20 milijonih izvodov, v srcu starejših igračarjev pa je pridobil posebno mesto.

Pri Retro Games so naredili  računalnik THEC64 MINI, ki je pol manjši, a enako dovršen. Sistem ima še dva USB-priključkakrmilno paličico in HDMI-priključek za televizor. Razmerje slike je 4 : 3. Poleg računalnika boste dobili še 64 posodobljenih iger, med katerimi so Nebulus, Paradroid, Hawkeye Uridium in mnoge druge. Za to mini konzolo boste morali odšteti 80 evrov. Pričakujete jo lahko že v kratkem.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so cene – iPhone 12