fbpx

4 lepotni TikTok trendi, ki jih ne smeš spregledati!

TikTok postavlja lepotne trende!

Foto: envato

TikTok je najbolj rastoče družbeno omrežje. Na njem lahko najdete različne nasvete na vseh področjih. Tokrat se bomo lotili največjih lepotnih trendov, ki so obnoreli občinstvo in so postali viralni hit leta 2021. Katere boste prinesle v leto 2022? Torej trendi na področju lepote, ki jih je uveljavil Tik Tok.

1.Mat koža

Po letih prevlade svetle kože se je mat ličenje v lanskem letu vrnilo na lepotno sceno. Gre za ličenje in ličila, ki so obstojnejša, se z lahkoto nanašajo in ustvarjajo naravnejši videz. Mat ličenje lahko nosite tudi čez dan, saj omogočajo, da ste videti bolj prefinjene in tako poudarite najlepše dele svojega obraza.

2.Zagorela koža

Gre za ličenje pri katerem morate izgledati, kot da ste se malce sprehajale po močnem soncu. Koža je nežno zagorela in blago pordela. Ker bo videz zardelih lic tudi sicer velik trend letošnjega leta, z njim nikakor ne morete zgrešiti. Da bi dosegli učinek rdečila za sončenje, nanesite dodaten odmerek rdečila z izdelkom v prahu. S puhastim čopičem izdelek dodajte na lica in še posebej na nos.

3. Fru Fru

Fru fru je trend, ki verjetno nikoli ne bo šel iz mode. Poznamo več načinov ostriženih sprednjih las, nekatere imajo le malo sprednjih pramenov, druge več, krajše, daljše ali pa ravne in valovite. Frizerji pravijo, da ne pomladi le obrazne poteze, vendar tudi pomladi celoten videz obraza. Fru fru ima neverjetno moč, saj lahko zelo spremeni obraz. Najboljše se odraža na ovalnem in podolgovatem obrazu. Lasje morajo segati do obrvi in naj ne bodo postriženi na gosto.

4. Umetne pege

V preteklosti so jih ženske poskušale odstraniti, v lanskem letu pa so postale pravi modni hit. Lažne pege lahko narišete s svinčnikom za obrvi. Lahko uporabite tudi rjavo kano, ki zagotavlja dokaj naraven in dolgotrajen učinek. Pred samim postopkom pa je priporočljiv alergijski test.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!