Foto: Envato

4 razlogi, zakaj bi morali prezreti sporočilo bivšega

Zadnjič posodobljeno: :

Spet se je pojavil v vašem življenju. Čeprav ste se mesece trudili, da bi pozabili nanj. Izbrisali ste vse kontakte z njim, odrezali ste ga iz svojega življenja. Potem pa nekega dne, buf, na telefonu se pojavi sporočilo. Njegovo. Vrnili so se vam spomini in spet mislite nanj. V sporočilu je zapisano: "Pogrešam te" .

V bistvu je to po razhodu čudovita in grozljiva stvar. Zakaj? Po eni strani si mislite, saj sem vedel, da še vedno misli name. Vse neprespane noči niso bile zaman. In morda spet padete v njegov objem in je vajin odnos sedaj drugačen. Boljši, ali pa ste čez nekaj časa spet tam, kjer ste bili pred meseci. Sami s strtim srcem in bolečino.

Torej, je po drugi strani to strupeno in škodljivo za napredek, ki ste ga dosegli ko ste osebo preboleli.

Čeprav ste tisti čas upali in čakali , da se vam bo javil, obstaja veliko razlogov, zakaj morate prezreti to sporočilo.

Vas res pogreša? Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

1. To počne za povečanje svojega ega

Želi slišati in čutiti, kako ste ga pogrešali. Ne zanimate ga vi, pogovor se suče samo okoli tega, kako čudovit je in o vseh razlogih, zaradi katerih ga pogrešate. Postajate spet slepi za vse in vidite samo njega. Njegov ego skoči do neba. Dobil je potrdilo, da je nepogrešljiv in čudovit. In potem bo spet izginil.

2. Preizkuša vas

Včasih je sporočilo “Pogrešam te” oblika manipulacije. Oseba želi videti, ali ima še vedno moč nad vami, da lahko vstopi v vaše življenje, kadar koli ji je do tega. Nikar. Če jo spustite nazaj v vaše življenje, ji s tem pošljete sporočilo, da vas lahko nadzoruje.

3. Stvari so mu z nekom drugim niso izšle in noče biti sam

To je najbolj verjeten vzrok za sporočilo “Pogrešam te”. Moški in ženske trpijo zaradi razpadov zvez. A ženske si vzamejo čas, da ugotovijo in sprejmejo, kaj je šlo narobe, in se po nekaj časa, ko si zacelijo srce, vrnejo v bazen zmenkov.

Z odgovorom mu boste napolnili ego! Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Moški pa si bodo že na poti iz vašega stanovanja našli novo žensko. Ne prebolevajo, gredo takoj naprej. S tem si zapolnijo praznino, ker vas ni več z njimi. Sčasoma ugotovijo, da oseba, s katero so hiteli v razmerje, ni nekdo, s katerim bi lahko bili dolgoročno. Takrat boste prejeli sporočilo. Dajte mu vedeti, da niste oseba, ki jo lahko zavrže in se vrne k njej, ko se mu drugje stvari ne obnesejo.

4. On se ni spremenil, vi pa ste se

Morda ste potrebovali to sporočil, da se počutite zadovoljne. Težko vam je bilo. A vam je uspelo. Nočete imeti več tega moškega v svojem življenju. Ne potrebujete ga več. Sporočilo »Pogrešam te« je njegov poskus, da bi pokvaril vaš napredek, in da bi se spet počutil pomembnega. Ne dovolite tega.

Ni vredno izgubljati časa zanj. Srečni ste brez njega in to je vaša moč!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!