fbpx

4 stvari zaradi katerih se hitreje staraš med samim spanjem in to prav vsako noč!

Staranje med spanjem - to delaš narobe!

zaradi katerih se hitreje staraš
Foto: envato elements

Predstavljamo vam stvari zaradi katerih se hitreje staraš med samim spanjem in jih prav vsi počnemo popolnoma nezavedno!

Čeprav je proces staranja kot zadnja sezona priljubljene TV-serije – vedno se zgodi, ne glede na to, kako zelo si želimo, da se ne bi – vsi si želimo, da bi se ta epizoda odvijala z nekoliko več stila. In čeprav smo prepričani, da je naša negi kože namenjen rdeči preprogi, se lahko zgodi, da nekatere naše navade dejansko pospešujejo našo pot proti zaključnim kreditom. Torej stvari zaradi katerih se hitreje staraš med samim spanjem!

Misliš, da si s svojo nočno rutino na ravni Audrey Hepburn? Razmisli še enkrat. Odkrijte, katere navade so bolj “fashion faux pas” kot “haute couture” in kako se jim elegantno izogniti. 4 stvari zaradi katerih se hitreje staraš med samim spanjem in to prav vsako noč!

Obraz na blazini: Modni prekršek

Spanje na boku? Dragi moj, to je tako prejšnje desetletje. Gravitacija, ta nepridiprava, povzroča otekanje oči in podočnjake, saj tekočina iz obraza teče navzdol. To je kot nositi čevlje dva številka premajhne – neudobno in škodljivo za tvoj videz. Če se želiš izogniti tej modni katastrofi, poskusi spati kot prava diva – na hrbtu.

Foto: envato elements

Ne umivate si obraza: Modni zločin

Pozabiti odstraniti ličila pred spanjem? To je kot zapustiti hišo brez čevljev. Umivanje obraza je kot osvežujoč koktajl za tvojo kožo po napornem dnevu. Preskočiš? Pripravi se na modni zločin v obliki aken in mozoljev. Uporabi nežen piling, kot bi izbral popolno obleko za večerjo.

Foto: envato elements

Uporabljate preveč izdelkov: Modna zmeda

Preveč izdelkov za nego kože je kot nositi vse svoje najljubše modne kose hkrati – preprosto preveč. In medtem ko retinol morda zveni kot ekskluzivna vabila na zabavo, v kombinaciji z benzoil peroksidom postane kot mešanje črtastega in pikčastega vzorca. Rezultat? Suha in razdražena koža, ki kriči “modna katastrofa!” Torej ob večerih izberite eno nego vašega obraza. Tisto, ki vam najboje ustreza.

Ne pijete dovolj vode: Modni prekršek

Ne hidrirati se je kot nositi zimski plašč sredi poletja. Voda je kot tvoj osebni stilist – vedno te naredi sijočo in svežo. Zato, draga moja, poskrbi, da bo tvoj kozarec vedno poln in tvoj stil vedno na točki. Seveda jo spiješ takoj ko se zbudiš! Čez noč si namreč izgubila veliko vode.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.