fbpx

40.000 ljudi se obmetava s paradižniki. Siemens-ov iSensoric sprejme ta izziv

Siemens predstavlja: iSensoric. Genialen sistem senzorjev za popolno nego perila. Prvi pralni stroj ki vidi. Za manj vsakdanje življenje.

Tradicionalno obmetavanje s paradižniki na festivalu Tomatina v Španiji je zelo zabavno. Še bolj z dovršenim sistemom inteligentnih senzorjev iSensoric. Na voljo pri vseh pralnih strojih Siemens. Sistem avtomatsko analizira in kontrolira vsak korak pralnega cikla in vsako pranje obravnava individualno. Le s pritiskom na gumb izberemo funkcijo odstanjevanja 16 najbolj trdovratnih madežev.

Zanimivost:

Kot zanimivost razkrivamo, da je bil oglasni film posnet pri nas. Fanta z avtomobilom dirkata s prelaza Predel proti Bovcu, z gorskimi kolesi se podita po Kranjski gori, kader z množičnim obmetavanjem s paradižniki pa je bil posnet v Izoli.

Dodatne Informacije

Več informacij: siemens-home.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.