fbpx

5 astroloških znakov, za katere bo bolje, da v 2021 ostanejo samski

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj pravijo zvezde, kakšno bo vaše ljubezensko življenje?

Se boste zaljubili in našli ljubezen ali vas bo nekdo prizadel? Ali pa je celo najbolje, da celotno letošnje leto preživite raje samski, sami s seboj? Če pripadate enemu od spodaj navedenih petih astroloških znamenj, so astrologi mnenja, da vam bo v 2021 zagotovo bolje, če ostanete samski.

Dvojčka

Trenutno se v vašem življenju veliko dogaja in dobesedno ne veste, kam ste namenjeni. Zdi se vam, da sta vaše srce in glava le ena ogromna zmešnjava in vsaka smer, ki jo uberete, bo napačna. To lahko pomeni samo eno: to ni čas za sprejemanje pomembnih odločitev.

Že pozabljeni bivši se bo morda poskušal vrniti v vaše življenje. Vaš prvi impulz bo, da mu daste novo priložnost ali si vsaj naredite nek zaključek. Navsezadnje ste na to vrnitev čakali leta.

Ne hitite s stvarmi. Bolje se boste odločili, če boste šli počasi in si dali dovolj časa, da sprejmete končno odločitev.

Tehtnica

V zadnjem času ste že veliko prestali in čeprav si tega nočete priznati, še vedno nosite naokoli nekaj težke čustvene prtljage, ki ne bo čarobno izginila, čeprav upate, da se bo to zgodilo.

Namesto da bi skakali iz ene zveze v drugo, letošnje leto raje izkoristite, da se usmerite vase, v ljubezen do sebe. Novi ali stari odnosi vas bodo sprva zabavali, a kasneje boste imeli nepotrebne glavobole. Skrajni čas je, da ugotovite, kaj in koga si resnično želite, brez kakršnihkoli motenj.

Prezrite svoje strahove in dvome ter vzemite življenje v svoje roke. Rešitev vaših dilem ne bo padla z neba. Prisluhnite svojemu srcu in intuiciji na takšen način boste pravilno izbrali svojo prihodnost.

Rak

Ste čustvena oseba in vaše srce se rani pogosteje, kot bi si radi priznali. Ravno zaradi tega bi morali izkoristiti leto 2021, da svoj postopek celjenja ran in bolečine zaključite na pravi način. Prezrite tiste, ki vam vedno znova govorijo, da je že čas, da se premaknete naprej in se vrnete v bazen zmenkov. Ne pozabite, da žalovanje ni nič slabega.

Namesto da se imate za šibke, ostanite v stiku s svojimi čustvi in ​​spoznajte svojo resnično moč. Vsi nimajo možnosti obdelati vsega, kar jih boli, in zaradi tega ste posebni, ker veste, kako to storiti.

Namesto da se imate za šibke, ostanite v stiku s svojimi čustvi in ​​spoznajte svojo resnično moč.

Devica

Priznajte si, prevečkrat ste skušali doseči kompromise z različnimi ljudmi. Prevečkrat ste se bili pripravljeni, da se srečate z drugo osebo na pol poti in njene potrebe postavite pred svoje.

To je leto, v katerem vam bo brez vseh teh stvari veliko bolje. Leto, v katerem bi morali nehati zapravljati vso svojo energijo za izboljšanje drugih in jo preusmeriti vase.

Škorpijon

V letu 2021 obstaja ogromna možnost, da spoznate nekoga novega, vendar to ne pomeni, da je ta oseba prava za vas. Pazite, da ne bi zamenjali minljivo poželenje z resnično ljubeznijo.

Kolikor vas ta nova oseba privlači, zaupajte svojemu instinktu, ki vam nenehno govori, da je ta oseba ni dober material za zvezo. Namesto, da hitite s stvarmi, pojdite počasi, korak po korakom. Ne bojte se, da boste izgubili svojo sorodno dušo samo zato, ker ne želite takoj skočiti v zvezo.

Kdor vam je namenjen, da bo ali je vaša oseba, bo vedno našel pot do vas! Zakaj bi vas torej skrbelo?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!