fbpx

Sivolasi lepotci: 10 slavnih moških, ki so videti bolje s sivimi lasmi

Hugh Grant
Zadnjič posodobljeno: :

Mladost je v hollywoodski tovarni sanj zelo zaželena. A ti znani moški dokazujejo, da to za močnejši spol ne drži. Kot dobro vino so tudi oni s starostjo vse boljši.

Ko gre za slavne moške v Hollywoodu, jim sivi lasje, zalisce in brade ne povzročajo pretiranih težav. Prej nasprotno: s svojim zrelejšim videzom privabljajo vse večje število oboževalcev. Zapeljivci George Clooney, Richard Gere ali Patrick Dempsey so le nekateri izmed slavnih mož, ki so z leti videti lepše. Oglejte si našo fotogalerijo in preverite, kateri sivolasi lepotci pritegnejo pozornost žensk po celem svetu, v nadaljevanju pa si preberite, zakaj je ljubezen s starejšim “mačkonom” slajša! 😉

6 razlogov, zakaj je ljubezen s starejšim moškim slajša

Sprejemajo modrejše odločitve

Ne prepuščajo se nepremišljenemu tveganju, ampak sprejemajo modrejše odločitve, do katerih so prišli skozi življenjske izkušnje. Te so jih namreč naučile številnih lekcij.

Starejši moški so zrelejši

Svet so že raziskali in pridobili nekaj izkušenj. Ugotovili so, kaj jih zanima, iz tega naredili kariero, zdaj pa se lahko posvetijo družini. Skozi “divjo fazo” so torej že šli, zdaj jim je v interesu, da se umirijo.

Več pomagajo pri hišnih opravilih

Vedo, da je ženskam to pomembno in da s tem, ko bodo pomagali pri gospodinjskih opravilih, ne bodo izgubili svoje moškosti. Poleg tega so najbrž že izkusili samsko življenje, ko so morali za takšne in drugačne stvari poskrbeti sami.

Zveze z njimi so stabilnejše

Vedo, kaj si želijo in nimajo časa (ali volje) sebe in druge obremenjevati z nepotrebnimi igricami.

Vedo, da je z ženskami treba ravnati spoštljivo

Razumejo, kaj je tisto, kar ženske potrebujejo in kaj jih bo osrečilo, skozi pretekle ljubezenske odnose pa so se najverjetneje naučili, kako se izogniti nekaterim težavam, zaradi česar je zveza z njimi preprostejša. Poleg tega niso osredotočeni samo nase in v primerjavi z mlajšimi moškimi več pozornosti namenjajo svoji partnerki.

Dajejo občutek varnosti

Do zdaj so si najverjetneje že zgradili kariero in so finančno stabilni. Prav tako ne iščejo več ljubezenskih dogodivščin, ampak stabilen odnos. Kombinacija vsega tega daje ženskam občutek varnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!