fbpx

5 brezčasnih poletnih kosov, ki so vedno v trendu

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje je tukaj in končno lahko pospravimo jakne in jopice. Za poletne outfite je značilno manj kosov oblačil, vendar pa to nikakor ne pomeni, da ne morete izgledati modno in v trendu. Za vas smo pripravili 5 brezčasnih kosov, s katerimi ne morete zgrešiti in ki bodo poskrbeli, da vam idej za vroč poletni izgled pač ne bo zmanjkalo.

1. Tanka bela obleka

Zračna obleka bele barve bo poskrbela, da vam vroče pač ne bo. Njena prednost leži v tem, da jo lahko oblečete za vsako priložnost: od sproščenega sprehoda na plažo pa vse do večernih zabav.
Katerokoli dolžino izberete, zgrešili ne boste: tako mini kot daljše bele obleke bodo ustvarile prelep brezčasni videz. Prednost tega kosa oblačila leži tudi v tem, da ga lahko kombinirate s čevlji in modnimi dodatki v katerikoli barvi.

2. Pastelni odtenki

Poletje je čas nežnosti in zato so takrat vedno v modi pastelni odtenki, od pastelne roza pa do pastelnih tonov modre in vijolične. Te barve veljajo tudi za izjemno elegantne, zato si jih lahko nadenete tako, ko se opravljate po opravkih, kot tudi na uradnejših dogodkih. Predlagamo, da jih kombinirate z belimi, bež ali svetlo rjavimi toni.

3. Cvetlični vzorci

Za poletje so značilni tudi cvetlični vzorci. Oblačila, na katerih jih boste našli, veljajo za ženstvena in elegantna, oblečete pa jih lahko predvsem za nekoliko bolj sproščene priložnosti. Cvetlične vzorce lahko najdete tako na kosih oblačilah kot tudi na modnih dodatkih, kot sta torbica in klobuk, mi pa vam predlagamo, da svoji garderobi dodate vsaj eno cvetlično poletno obleko.

4. Žive barve

Poletnim dnem vladajo tudi žive barve, ki vam bodo omogočile, da stopite iz cone udobja in takoj pritegnete pozornost. Predlagamo vam poletno obleko v živi barvi, živobarvne kostime in, če ste pogumni, kombinacijo zgornjega in spodnjega dela v različnih barvah. Letos so v modi predvsem oranžna, rumena in rožnata.

5. Mala črna obleka

Gotovo ste že slišali za malo črno obleko oz. little black dress. S tem kosom oblačila boste vedno v trendu, poudarili boste tudi svojo postavo. Črno obleko vam najbolj priporočamo za večerne zabave in pijače, če pa ste bolj pogumni, vam priporočamo, da jo kombinirate s torbico oz. čevlji z visoko peto v živi barvi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!