fbpx
Foto: envato

Zara Home SPA kolekcija: razvajajte se v objamu svojega doma

Zadnjič posodobljeno: :

Vsi potrebujemo malo sprostitve, da uskladimo aktivno življenje in si napolnimo baterije za nov dan. Ne glede na to, h katerim ritualom ste nagnjeni, lahko to dosežete s toplo kopeljo, sprehodom, branjem knjige, telovadbo in številnimi drugimi sproščujočimi aktivnostmi. Nam odlično zveni večer v kopalni kadi s kozarcem vina, branjem knjige in vonjem najljubše sveče. Ti majhni trenutki v našem vsakdanjem življenju lahko izboljšajo naše razpoloženje, nahranjena koža in sproščen um pa sta dovolj dobra razloga, da najdemo čas za te rutine.

Zdi se, da je Zara Home prisluhnila tem potrebam saj je izdala novo kolekcijo Spa z izdelki, namenjenimi wellness trenutkom v vašem domu. Navdihuje se s starodavnimi tradicijami, izdelki pa so iz naravnih materialov kot so: bambus, juta, bombaž in lan.

V kolekciji boste našli res vse, kar potrebujete za preobrazbo vaše kopalnice; od dišečih sveč, mil in pilingov za telo iz naravnih sestavin, naravnih gobic, brisač do kimonov in copat za eleganten spa videz. Poleg tega izdelki za telo; olja, pilingi, losjoni in mila so čudovita lesna dišava in orientalske kompozicije za pravo spa izkušnjo.

Foto: Zara Home
Krema za roke 9.99 €
Foto: Zara Home
Gobice 5.99 €
Foto: Zara Home
Sol za kopel 17.99 €

Dodatne Informacije

Zara Home Spa

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!