fbpx

Sky Beach Aparthotel: med morjem in plažo, prekrasna namestitev nedaleč od Trogirja

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Dalmacija je raj na zemlji, Sky Beach Aparthotel v Trogirju pa vas ob bivanju popelje kar med oblake.

V srcu Dalmacije, prekrasnem Trogirju, se nahaja Sky Beach Aparthotel. Družinsko vodeni aparthotel med Trogirjem in Rogoznico se lahko pohvali s svojo sodobnostjo, neoporečno dalmatinsko gostoljubnostjo in edinstveno počitniško izkušnjo. Gostom so namreč na voljo luksuzne suite, vse pa se spogledujejo s kristalno čistim Jadranskim morjem.

Foto: Booking.com

V sklopu aparthotela je na voljo vrsta različnih sob. Običajne sobe merijo 34 m2 in so primerne za pare, v njih pa poleg dnevnega prostora najdete tudi manjšo kuhinjo in zasebno kopalnico ter spalnico. Največje suite merijo kar 227 m2 in so primerne tudi za do 16 oseb, tako lahko v njih biva več družin ali večje zaključene družbe.

Penthouse s 117 m2

Prava paša za oči je Penthouse s panoramskim pogledom na Jadran. Soba na vrhu stavbe meri kar 117 m2, ima dve spalnici in kopalnico s pohodno tuš kabino. V sklopu Penthouse je urejen tudi velik dnevni prostor s televizorjem, poleg pa še polno opremljena kuhinja z manjšo jedilnico.

V sklopu hotela sta oblikovana tudi restavracija in bar na samem vrhu. Celotna ponudba Sky Beach Aparthotela temelji na mediteranski kulinariki, pripravljeni ob pomoči sodobnih kuharskih tehnik. Vse sestavine so skrbno izbrane in v večji meri lokalnega izvora, vse zato, da zadovoljijo okuse še tako zahtevnih gostov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!