fbpx

5 filmov, ki si jih moraš letos obvezno ogledati

Leto 2019 je filmsko precej bogato in teh 5 filmov si moraš letos obvezno ogledati.

V poplavi filmov je včasih težko izluščiti najboljše, ampak mi smo prepričani, da si moraš teh 5 filmov letos obvezno ogledati!

Mačje pokopališče (Pet Semetary, 2019)


Zdravnik Louis Creed se s svojo ženo Rachelin dvema otrokoma preseli iz velikega mesta na podeželje. Ko se družina nastani v veliki hiši, kmalu spozna, da je blizu njihovega novega doma pokopališče za domače živali, ki je na mestu starodavnega grobišča. Spoznajo soseda Juda Crandalla, ki jih opozori na avtocesto blizu njihove hiše, po kateri tovornjaki ves čas drvijo. Ko njihovo mačko zbije tovornjak, se Louis odloči, da jo bo pokopal na skrivnostnem pokopališču, ki pa zagotovo ni tisto, kar se zdi na prvi pogled. Creedovi spoznajo, da je včasih smrt boljša.
Film v kina prihaja 4. aprila.

Rocketman (2019)


Rocketman je biografija o Eltonu Johnu, ki bo mešala fantazijske glasbene sekvence z resnično zgodbo legendarnega pevca. V filmu igrajo Taron Egerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard in Richard Madden.
Predviden izzid filma je 31. maj.

Bilo je nekoč v Hollywoodu (Once Upon a Time In Hollywood, 2019)


Filmi Quentina Tarantina slovijo po združevanju dejstev in fikcije in tudi tokrat ne bo nič drugače. Podrobnosti o filmu so še vedno skrivnost, a jasno je, da bo film govoril o zvezdi vesternov in njegovem dvojniku/kaskaderju, ki se borita za svoje mesto v Hollywoodu v 60. letih prejšnjega stoletja. Srečali bomo tudi nekaj oseb iz resničnega življenja, kot so Sharon Tate, Steve McQueen in Charles Manson. Zvezdniška zasedba vključuje Leonarda DiCapria, Brada Pitta, Margot Robbie in Al Pacina.
Predviden izzid filma je 26. julij.

Tisto: Drugo poglavje (It: Chapter Two, 2019)

View this post on Instagram

Coming September 6, 2019. #ITMovie

A post shared by IT Chapter Two (@itmovieofficial) on


Leto 2019 bo očitno namenjeno vsem, ki obožujejo Stephena Kinga. V septembru lahko pričakujemo drugi del priljubljene grozljivke Tisto. Film se dogaja 27 let po tem, ko so glavni liki premagali klovna Pennywisa. Zdaj so odrasli in živijo svoje življenje, njihov mir pa prekine čuden telefonski klic, zaradi katerega se ponovno snidejo. Tisto je namreč ponovno na delu.
Predviden izzid filma je 5. september.

Ford v. Ferrari (2019)

Christian Bale na snemanju filma Ford v. Ferrari.
Christian Bale na snemanju filma Ford v. Ferrari.

Film bo na velika platna prinesel eno najbolj razburljivih in ambicioznih avtomobilskih dirk v zgodovini. Henry Ford II. je z ekipo inženirjev, ki jih je vodil Carroll Shelby, naredil povsem nov avtomobil, dovolj močan, da lahko na dirki 24 ur Le Mans premaga Ferrarija. Zgodba temelji na iznajdljivosti in drznosti, in prepričani smo, da akcije ne bom manjkalo. V filmu igrajo Matt Damon, Christian Bale in Caitriona Balfe.
Predviden izzid filma je 15. november.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!