fbpx

5 korakov, kako manifestirati partnerja, o katerem sanjate

Foto: Anna Shvets / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi sanjamo o tisti pravi ljubezni- ljubezni, ki bo trajala in nas vsak dan znova napolnjevala s toplino, srečo in občutkom varnosti. Morda se vam zdi, da tak odnos obstaja le v pravljicah in da je nemogoče, da bi našli življenjskega partnerja- pa je to daleč od resnice. Za vas smo pripravili 5 korakov, kako manifestirati partnerja, o katerem sanjate.

1. Ugotovite, kaj točno si želite

Preden v svoje življenje pokličete ljubezen, vam mora biti jasno, kaj točno je tisto, kar si želite. Če vas globoko v sebi skrbi, da na dolgotrajno zvezo še niste pripravljeni, se lahko zgodi, da bodo take misli blokirale prihod partnerja, ki bi vam lahko ponudil prav to. Seveda ni nič narobe, če si želite zabave brez obveznosti, vendar pa je pomembno, da to pri svojih afirmacijah upoštevate.
Če pa si dolge, resne zveze želite, potem je čas, da ugotovite, katere lastnosti mora vaš življenjski sopotnik imeti. So to iskrenost, zvestoba, inteligenca, dober smisel za humor…? Predlagamo vam, da pripravite seznam karakteristik, ki jih na človeku iščete, ga na glas preberete in ob tem trdno verjamete, da je tak partner na poti do vas. Pomembno je, da govorite v sedanjiku, npr. “Imam partnerja, ki je topel in prijazen.”

Ste na partenrja za vse življenje pripravljeni? Foto: Miriam Salgado / Pexels

2. Ne dvomite v lastno vrednost

Razlog, da ljubezen nehote blokirate, je lahko tudi, da globoko v sebi ne verjamete, da si jo zaslužite. Vendar pa je to daleč od resnice: prav vsi smo vredni osebe, ki nam bo stala ob strani in ki ji bomo lahko zaupali tako svoje dosežke, kot tudi bolečino. Pomembno je, da pri sebi razčistite, iz kje bi ti negativni občutki lahko izhajali in otroku v sebi poveste, da si zasluži srečo in toplino.
Prav tako morate vedeti, da se vam za to, da bi dobili tisto, o čemer sanjate, ni treba žrtvovati. Oseba, ki vam je namenjena, tega od vas ne bo zahtevala in vam za svojo ljubezen ne bo postavljala pogojev.

3. Ljubezen izkazujte tudi sebi

Negativne misli o lastnem telesu, osebnosti, dejanjih…, so žal nekaj, s čimer smo se v življenju srečali prav vsi. Vendar pa ne morete pričakovati, da vam bo v vaše življenje vstopil partner, ki vas bo cenil in oboževal, če sami sebe konstantno žalite in se vedno znova spominjate, kaj vse je z vami narobe.
Zato sami sebi povejte, kako lepi ste in si za svoje dosežke čestitajte. Potrudite se, da boste zase poskrbeli preko pozitivnih misli in dejanj ter se obkrožite z ljudmi, ob katerih verjamete, da je to, kar ste, povsem dovolj.

Poskrbite, da boste cenili vsak trenutek sreče Foto: Aлекке блажин / Pexels

4. Izžarevajte pozitivno, ljubečo energijo

Poleg ljubečih misli o vas samih je pomembno, da pozitivo ohranite tudi, ko razmišljate o svetu in izzivih, s katerimi se soočate. Če se boste osredotočali le na negativne dele življenja in se konstantno spominjali krivic, ki ste jih doživeli, boste v svoje življenje privlačili še več negativnih prigod.
Zato je pomembno, da imate svoje življenje radi. V vsakem prijetnem dogodku poskusite uživati in cenite vsak drobec sreče, ki ga od vesolja prejmete. Namesto, da bi živeli v preteklosti, uživajte v trenutku in se v prihodnost ozrite z veselim pričakovanjem– točno to, kar si želite, je namreč že na poti do vas.

5. V manifestacijo trdno verjemite

Seznam, na katerega ste napisali lastnosti bodočega partnerja, vsak dan preberite, pri čemer bodite prepričani, da je nova ljubezen le še vprašanje časa. Bodite pozorni tudi, na kakšen način o svojem življenju govorite s prijatelji, sodelavci… Včasih nas namreč zamika, da bi se skupaj smilili samim sebi, vendar pa tako ravnanje nikakor ne more imeti pozitivnih učinkov. Zato se izogibajte stavkom, kot so: “Nikoli ne bom našla pravega,” “V ljubezni imam nesrečo,” “Moških pač ne razumem,”…

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.