5 tehnoloških pripomočkov za izjemno zaposlene ljudi

Povezovalnik elektronskih naprav.

Ali ste z razlogom odprli ta članek? Ker verjamemo, da vam je v življenju zaradi številnih obveznosti velikokrat težko, se bomo potrudili, da vam olajšamo situacijo. To nam bo uspelo s pomočjo tehnologije.

Katerih 5 naprednih naprav vam bo pomagalo uskladiti vse dejavnosti v napornem dnevu?

1. Spreminjajoča se torba

Spreminjajoča se torba.
Spreminjajoča se torba.

Nahrbtniki običajno ne spreminjajo svoje oblike, kar pa ne velja za Pioramo. Revolucionarna torba vam bo služila tako na sprehodu po mestu kakor tudi na izletu v naravo. Vsakič, ko se boste odpravili na dogodivščino, jo boste lahko preoblikovali po svojih željah.

2. Povezovalnik elektronskih naprav

Povezovalnik elektronskih naprav.
Povezovalnik elektronskih naprav.

Pushbullet poskrbi za homogeno delovanje vašega telefona, računalnika in tablice. Ne bodite presenečeni, ko vas bo računalnik opomnil, da ste dobili sporočilo na telefonu.

3. Upravitelj stikov

Upravitelj stikov.
Upravitelj stikov.

Večina ljudi se ob brskanju po svojem imeniku ne znajde ravno najbolje. Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli več telefonskih številk shranjenih pod enako ime. Cloze bo poskrbel za to, da boste vselej vedeli, s kom imate opravka.

4. Pametna tipkovnica

Pametna tipkovnica.
Pametna tipkovnica.

Tipkovnica Das Keyboard deluje v navezi z oblakom. Vsaka izmed njenih tipk ponuja različne funkcije. Na vas je le, da izberete, katere informacije želite prejeti.

5. Očala, ki olajšajo delo pred računalnikom v večernih urah

Spalna očala.
Spalna očala.

Zaradi dela pozno v noč velikokrat trpi vaš spanec. Ob tem, da ne morete nehati razmišljati o nalogah, ki jih je treba opraviti, je nadvse moteča tudi modra svetloba. Pred slednjo se lahko zaščitite z očali podjetja Cyxus, ki so namenjena predvsem tistim, ki so veliko za računalnikom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!