fbpx

Najhujši trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk

Najhujši trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk.

Lutke živijo grozno življenje – vsak dan stojijo na istem mestu in v isti pozi. Neusmiljeni zaposleni jim odstranjujejo ude, pogosto pa jih pustijo pred množicami očividcev gole. Tudi lutke si želijo pustolovščin, da bi osvetlile svoje dolgočasne dni. Najbolj pogumne so odstopile od norm in dokazale, da je nakupovanje lahko tudi drugačno.

Lutke so že od nekdaj modna popestritev v trgovinah, hkrati pa so promotorke najnovejših kolekcij oblačil, ki naj bi jih predstavile, kar se da dobro, da bi jih posledično potrošniki kupili. Zdi se, kot so da lutke zgolj  ‘predmet’ in nimajo osebnosti, a očitno smo živeli v zablodi, saj so te manekenke pokazale, kakšne so v notranjosti in ta je očitno več kot navihana.

Bageta na glavi, pivski trebuh, kričeča usta, žalostna nevesta – so to dejansko najbolj žalostni trenutki v zgodovini manekenstva plastičnih lutk?

Galerija slik – Plastične lutke

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!