Najbolj smešne fotografije živali 2018 so resnično prikupne

Comedy Wildlife Photography Awards je objavil najboljše fotografije letošnjega natečaja, ki prikazujejo živali v smešnih situacijah. Najbolj hud lev je postal najbolj prikupno bitje, vevericam se je popolnoma odštekano, medved pa je postal fotograf. Prikupnost je v zraku!

Comedy Wildlife Photography Awards je tekmovanje, na katerem zbirajo 30 % poklicnih in 70 % amaterskih fotografij živali, katerih glavni cilj je ohranjati naravo in prikazati nove vrste živali, ki jih nismo še videli, v smešnih situacijah. Med 2000 fotografijami so izbrali 41 finalistov, ki so živali ujeli v najbolj nenavadnih in smešnih pozah.

Tom Sullum, eden od ustanoviteljev nagrad, je za Bored Panda povedal, da želijo s tem tekmovanjem prikazati, da lahko najmanjša stvar pomaga pri ohranjanju narave. Na svoji spletni strani Born Free so naredili pozitiven korak v tej smeri, in sicer se tam nudi finančna podpora, ki je namenjena ohranjanju narave in živalskih vrst.

Zmagovalci v različnih kategorijah in glavni zmagovalec bodo objavljeni 15. novembra. Velikega zmagovalca bo ocenjevala strokovna komisija, ki bo analizirala tehniko in zabavnost fotografije ter napis.

V galeriji slik smo zbrali nekaj nam najljubših fotografij. Vse pa si lahko ogledate na njihovi spletni strani. Kaj misliš, kdo bo najboljši?

Galerija slik – Prikupne živali

Dodatne Informacije

Več informacij:
comedywildlifephoto.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fotografije, ki dokazujejo, da je Instagram poln brezsmiselnih montaž in laži