5 temeljnih stvari, ki jih moraš vedeti, če si v razmerju z AMBICIOZNO žensko

5 zlatih stvari, ki jih moraš vedeti, če si v razmerju z AMBICIOZNO žensko

Svet je poln ambicioznih žensk, če pa si se ravno ti zaljubil v takšno, moraš NUJNO vedeti nekaj temeljnih stvari!

Srce ambiciozne ženske vedno sledi določenemu cilju, slednja pa si prizadeva postati najboljša različica sebe. Nihče je ne more ustaviti in ji ne bo preprečil, da bi dosegla tisto, kar si je zadala – tudi ko gre za odnose. Takšna ženska išče točno določenega partnerja, ko pa ga najde in se zaljubi, ji le nebo predstavlja mejo.

5 stvari, ki jih moraš vedeti, če si v razmerju z AMBICIOZNO žensko:

1. Mora se počutiti neodvisno.

Ambiciozna ženska čuti, da lahko vse naredi sama. Sprejeti boš moral dejstvo, da se takšna ženska verjetno ne bo obrnila nate, ko bo potrebovala pomoč. To nikakor ne pomeni, da te zavrača ali misli, da nisi sposoben, da bi ji pomagal, temveč gre za to, da potrebuje čas, da prizna, da v resnici ne zmore vsega sama.

Ambiciozna ženska se počuti, da lahko vsako stvar naredi sama.
Ambiciozna ženska se počuti, da lahko vsako stvar naredi sama.

2. Ti in njena kariera sta po vsej verjetnosti enakovredna.

Takšni ženski partnerski odnosi ne predstavljajo najvišjega smisla v življenju. Ko ljubi, ljubi res močno, a še zmeraj stoji trdno na tleh in se zaveda pomembnosti kariere. Če jo boš spravil v situacijo, da bo morala izbirati med teboj in kariero, vedi, da boš po vsej verjetnosti izvisel.

3. Je ponosna ženska.

Ambiciozna ženska je ponosna nase in svoje dosežke, zato tudi verjame, da ne potrebuje tvoje pomoči. Ni vajena, da bi drugim dajala zahvale za delo, ki ga lahko naredi tudi sama. Težko gre tudi čez svoj ponos, kar prepogosto zaneti ogenj v partnerskem odnosu. Navaditi se boš moral na to, da imaš opravka z osebo, ki se preveč dobro zaveda svoje moči.

4. Želi razumevanje.

Vsako razmerje bi moralo temeljiti na razumevanju. Za ambiciozno žensko je to toliko bolj pomembno. Ob sebi potrebuje nekoga, ki jo bo spodbujal, da doseže zvezde. Če tega nisi pripravljen storiti, se pogovorita in razčistita, kaj kdo od vaju potrebuje.

Vsako razmerje bi moralo temeljiti na razumevanju.
Vsako razmerje bi moralo temeljiti na razumevanju.

5. Ne želi, da bi se ob njej počutil kot slabič.

Povsem mogoče je, da se boš v določenih trenutkih počutil, kot da si ob osebi, ki verjame, da si šibek, a to ne drži. Gre za to, da je moč del njene osebnosti, ki iz marsikoga izvabi komplekse in občutek manjvrednosti. Zavedaj, da je ob močni ženski lahko le močan moški – če to nisi, se boš morda res počutil kot slabši člen. Zato se morata tudi o takšnih stvareh pogovoriti, kjer ji moraš razložiti, kaj čutiš.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Daj svoje srce takšni ženski!