5 tipov moških, ki se jim raje izognite: z njimi izgubljate dragocen čas

Foto: IG @onlylovemood
Zadnjič posodobljeno: :

Ob predpostavki, da ste trenutno samski, verjetno razmišljate o tem, kakšen bi lahko bil vaš naslednji partner. No, takšen vsekakor ne!

Ne glede na to, ali ste že dolgo sami ali pa se je vaša ljubezen končala šele pred kratkim, morate pri izbiri novega fanta upoštevati nekaj stvari. Namreč obstaja cela vrsta moških, ki se jim morate izogniti, še posebej, če nočete, da bi bilo vaše srce zlomljeno in bi imeli “na grbi” še eno propadlo zvezo. Danes vam predstavljamo tipe moških, ki vas ne bodo osrečili in jih je treba prepoznati v množici, da se jim lahko uspešno izognete.

Moški, rojen za pritoževanje

Nič ne bo dovolj dobro zanj. Ali ga bo motilo, da se preglasno smejete, ali pa bo mislil, da ste preveč ambiciozni, pretirano navdušeni, itd. Ne rabite osebe, ki bi se pritožila nad vsakim vašim poskusom, da bi bili to, kar v resnici ste. Takšni moški so klasični morilci zaupanja.

Moški, ki je čustveno nedosegljiv

Povsem realno je pričakovati, da boste srečali moškega, ki mu je dekle že zlomilo srce. Toda tisto, kar ne rabite, je moški, ki si ne želi, da bi mu srce zacelilo. Pravzaprav uživa v trpljenju in ne dovoli, da bi se mu kdo približal. Všeč mu je, da tekate okoli njega in da vas on nenehno odriva. S takim fantom samo izgubljate svoj dragocen čas.

via GIPHY

Moški, ki ima šport raje kot vas

Večina moških bo svoji ljubljeni v določenem trenutku razkrila ljubezen do športa. In to je povsem OK. Če pa je šport vedno na prvem mestu in če moškega v trenutku, ko ga resnično rabite, ni, ker je na televiziji tekma, ga preprosto obidite. Ni vredno truda.

Moški, ki neprestano analizira

Tak moški meni, da je Freud. Analizira vsak vaš korak, stavek in misel. Na podlagi izbire sladoleda ugotovi, kakšna oseba ste. Izdal ga bo samozadovoljni nasmeh in poskus, da vam “nalepi” etiketo. In kar je najhuje, tak moški vas bo poskušal popraviti.

Moški, ki je prepričan, da je boljši do vseh

To je posebna vrsta moških, ki se počutijo močne in vzvišene v odnosu do vseh okoli sebe. Nikoli se vam ne bo iskreno nasmehnil, niti vas ne bo pohvalil. Skupaj z njim boste na druge ljudi, tudi na sebe, zlahka začeli gledati kot na manj dragocene. Da je stvar še hujša, se v resnici takšen moški nima s čim pohvaliti, razen s tem, da živi v laži.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!