Subway v Ljubljani: Sveže pripravljeni sendviči za slastno malico

Zadnjič posodobljeno: :

Ni nam treba več čez mejo, da bi okusili slastne sendviče Subway. Sveže pripravljene dobrote v toplih štručkah si zdaj lahko privoščimo tudi v Ljubljani.

Osnovne Informacije
Naslov

Subway, restavracija s sendviči
Dunajska cesta 115
Ljubljana

Urnik

Vsak dan od 7. do 23. ure.

Kontakt

Če bi radi kaj na hitro prigriznili in se izognili pakiranim malicam, lahko skočimo za Bežigrad, kjer se je decembra odprla svetovno znana veriga sendvičev. V Subway restavraciji se tako lahko razvajamo z okusnimi in pred našimi očmi pripravljenimi sendviči in solatami, katerih sestavine lokalnih dobaviteljev si izberemo sami. Poleg pestre izbire zelenjave in dodatkov se nam bodo sline zagotovo pocedile ob sendviču s Teryaki piščancem, ki velja za Subwayev fenomen, da pa borbončic ne bi prikrajšali za posladek, si lahko privoščimo še slastne piškote z makadamijo ali dvojno čokolado.

Da se v prijetnem ambientu počutili dobro, gre zahvala vodji franšize Iztoku Levacu, ki poudarja, da smo stranke vedno na prvem mestu: »Ključnega pomena je sveža hrana, kakovostna postrežba, velik poudarek pa dajemo tudi na profesionalen in prijazen odnos do naših obiskovalcev«. Prav zato je ljubljanski Subway, ki se nahaja v neposredni bližini fakultet in poslovnih stavb, po zgledu tujih prestolnic opremljen z moderno tehnologijo, notranjost, oblečena v naravne materiale, pa daje pridih domačnosti.

Tisti, ki si vam v teh mrzlih zimskih dneh še ni uspelo privoščiti slastne malice, bo morda velika otvoritev v začetku marca kot nalašč za spomladanski prigrizek. Za mednarodno verigo sendvičev je namreč značilno, da po otvoritvi restavracije pripravi tudi »Veliko otvoritveno akcijo« in takrat si lahko kateri koli sendvič privoščimo za le en evro.

Dodatne Informacije

Velika otvoritvena akcija bo v Subway-u potekala 3. marca 2014.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so najboljše restavracije v Sloveniji 2021 (Gault&Millau)