fbpx
Foto: zara

6 idej za jesenske puloverje (jesen 2022)

Zadnjič posodobljeno: :

Jesen velja za sezono puloverjev, kar ugaja vsem, ki obožujejo moden in hkrati udoben izgled. Ta kos oblačila se lahko pohvali s tem, da se ujema z outfiti za različne priložnosti, letos pa so najbolj v modi elegantnejši oversized puloverji. Za vas smo pripravili 6 idej za ta topel kos oblačila.

1. Pulover s turtleneck ovratnikom

Foto: hm.com

Zdi se, da puloverji z ovratnikom, ki nas spominja na puli, trendov nikoli ne zapustijo povsem. Letošnja jesen ni nobena izjema, zato vam predlagamo, da si čimprej priskrbite nekoliko prevelik turtleneck pulover, s katerim lahko ustvarite videz sproščene elegance.
Pulover v bež, črno-beli in rdeči barvi lahko za 34,99 € najdete v spletni trgovini H&M

2. Volnen pulover

Foto: hm.com
Volnen pulover je odlična izbira za vse, ki nizkih temperatur ne obožujete ravno. Poskrbel bo, da vam bo toplo ves dan, hkrati pa boste z njim dosegli moden jesenski videz. Izbira volnenih puloverjev je ogromna, mi pa vam priporočamo elegantno verzijo tega klasičnega kosa.
Volnen pulover si lahko v bež in beli barvi za 99,00 € priskrbite na spletni strani H&M.

3. Pulover s kratkim izrezom

Foto: hm.com
Kaj pa obleči v toplejših jesenskih dneh? Takrat vam predlagamo, da si nadenete cropped pulover oz. pulover s kratkim izrezom. Le-ta se najbolj ujema s hlačami z visokim pasom, ustvari pa lahko tako eleganten kot tudi nekoliko bolj sproščen videz.
Pulover v bež in sivem odtenku lahko za 29 € najdete v spletni trgovini H&M.

4. Pulover z ovratnikom

Foto: zara.com

Pulover z ovratnikom je klasičen kos oblačila, ki bo poskrbel, da vaš outfit takoj izpade bolj sofisticirano. Tak pulover se najbolj ujema z elegantnejšimi oblačili, za 29,95 € pa ga lahko dobite v Zarini spletni trgovini .

5. Pulover z V izrezom

Foto: zara.com

Za klasično izbiro velja tudi pulover z izrezom v obliki črke V, ki si ga lahko nadenete samega, lahko pa si- za elegantnejši look- spodaj oblečete srajco. Tak pulover, ki ga krasijo še romb vzorec in okraski, lahko za 29,95 € najdete na Zarini spletni strani.

6. Pulover s stranskimi izrezi

Foto: mango.com

Poleg klasičnih kosov lahko med puloverji najdemo tudi različice, ki se ponašajo s prav posebnimi oblikami. Pulover s stranskimi izrezi bo vašemu outitu na subtilen način dodal unikatno noto in poskrbel za videz udobne elegance. Za 49,99 € ga lahko dobite v spletni trgovini Mango, na voljo pa je v oranžni in modri barvi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.