fbpx

6 idej za kavbojke, ki so trenutno v trendu (jesen 2022)

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Nizke temperature in obilica dežja nas že opozarjajo, da je treba poletne outfite pospraviti in jih zamenjati z jesenskimi. V tem letnem času si marsikdo za vsakodnevne opravke najraje nadene kavbojke: oblačilo, za katerega se zdi, da trendov nikoli ne zapusti. Za vas smo pripravili 6 idej za kavbojke, ki so v modi za jesen 2022.

1. Boyfriend jeans

Takoimenovane boyfriend jeans so kavbojke, ki jih boste prepoznali po ohlapnem kroju in visokem pasu. Ustvarijo sproščen videz, ki pa mu lahko dodate kanček elegance s čevlji z visoko peto: na tak način boste tudi ustvarili iluzijo daljših nog.

2. Mom jeans

Ljubiteljice ohlapnih krojev lahko zase najdete še eno izbiro: mom jeans, ki so v zadnjih letih doživele ponovno popularnost. Predlagamo vam kavbojke v svetli oz. sprani modri barvi, ki bodo v vas brez dvoma vzbudile občutke nostalgije.

3. Kavbojke nad gležnji

Če se uvrščate med ljubitelje jesenske mode, potem vaša garderoba gotovo obsega tudi gležnjarje. Le-ti bodo najbolj zasijali v kombinaciji s kavbojkami, ki segajo nekoliko nad gležnji.

4. Kavbojke z ravnim krojem

Kavbojke z ravnim krojem, ki so značilne za 90. leta prejšnjega stoletja, se vračajo v trend. Te hlače boste prepoznali po tem, da se nahajajo nekje med oprijetimi in ohlapnimi, čudovito pa lahko izgledajo na vsakem tipu postave.

5. Oprijete kavbojke

Oprijete kavbojke so kos oblačila, ki tredov nikoli ne zapusti, z njim pa lahko na čudovit način poudarite svojo postavo. Trenutno so v modi predvsem oprijete kavbojke z visokim pasom v črni in sprani modri barvi.

6. Kavbojke z gumbi

Gumbi na kavbojkah niso le praktičen dodatek, pač pa jim dodajo tudi estetsko noto in tako poskrbijo za prav poseben, unikaten izgled.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!