fbpx

Kamera Polaroid Now+ se vrača z boljšo tehnologijo

Foto: Polaroid
Zadnjič posodobljeno: :

Potem ko je Fuji Instax pred nekaj leti navdušil svet, se letos Polaroid vrača v veliki meri. Poleg tega, da omogoča povezovanje z aplikacijo Polaroid Originals prek brezžične tehnologije Bluetooth®, je novi Polaroid Now+ opremljen s številnimi izboljšavami, prilagojenimi času, v katerem živimo. Slavni klasičen dizajn v kombinaciji s sodobnimi dosežki prebuja nostalgijo in željo, da bi ujeli in označili določene trenutke kot bolj posebne od drugih.

Ko se je polaroidna kamera, imenovana Model 95, leta 1948 prvič pojavila na trgu v veleblagovnici v Bostonu, so bile vse zaloge razprodane v le nekaj minutah. Svet je s široko odprtimi rokami sprejel to inovativno tehnologijo, zaradi katere smo imeli fotografije v rokah že v nekaj minutah po fotografiranju, mnogo desetletij kasneje pa skorajda ni bilo družine, ki ne bi imela kopije.

Vse večji in hitrejši napredek tehnologije ter pojav digitalne fotografije je izrinila vse oblike analogne fotografije, vključno z instant fotografijo. Nostalgija na eni strani in želja po tem, da bi si nekatere trenutke zapomnili in jih ujeli kot bolj posebne od kopice drugih je privedlo do do nastanka Fuji Instaxa, ki je trg osvojil pred nekaj leti, in velika vrnitev Polaroida, ki se je vrnila z modelom Polaroid NOW+.

Novi Polaroid Now+ opremljen z številne druge izboljšave, prilagojene času, v katerem živimo.
Foto: Polaroid

Kamera Polaroid NOW+ je prepoznavne klasične zasnove, ki je bila deležna pomembnih izboljšav, da bi kar najbolje zajela življenje, kot ga živimo, v prepoznavnem formatu Polaroid Instant Movie, zato ima ta moderna različica samodejno ostrenje s sistemom 2 leč, vgrajeno dvojno osvetlitev na eni fotografiji z dvema okvirjema: sanjska in umetniška, pripravljena, da našim fotografijam doda malo drame, samosprožilec s časovnikom do 9 sekund, natančna bliskavica, vgrajena polnilna baterija s kablom USB za polnjenje, 5 filtrov za posebne učinke, ki dajejo dodatno ustvarjalnost pri zajemanju posebnih trenutkov, ter povezava z aplikacijo Polaroid Originals prek brezžične tehnologije Bluetooth® oziroma z drugimi besedami najboljše iz obeh svetov in časa za zajemanje in označevanje določenih trenutkov.

Foto: Polaroid

Polaroid poleg torb in trakov za bolj praktično prenašanje zdaj ponuja tudi foto albume za svoje fotografije, foto okvirje in različne formate fotografij, v ponudbo pa so vrnili tudi filme za vse tiste, ki še vedno hranijo in uživajo v svojih vintage polaroid fotoaparatih.

Znižano za 10,00 EUR
Polaroid Now+ Sofortbildkamera i-Type – Schwarz -...
261 Ocen
Znižano za 15,00 EUR
Polaroid Now Sofortbildkamera i-Type – Schwarz &...
91 Ocen
Znižano za 4,00 EUR
Polaroid Box Kameratasche - Weiß - 6057
2.056 Ocen
Znižano za 15,00 EUR
Polaroid Now Sofortbildkamera i-Type - Minze - 9055
92 Ocen
Znižano za 20,99 EUR
Polaroid Now Sofortbildkamera i-Type – Rosa - 9056
58 Ocen
Znižano za 15,00 EUR
Everything Box Polaroid Now - Schwarz - 6026
295 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!