fbpx

6 idej za outfite za deževne dni

Foto: envato

Oh, ti deževni dnevi. Mokro in oblačno vreme morda ni najbolj priljubljeno, vendar pa nikakor ni treba, da se zaradi njega ne bi oblekli modno in kreativno. Za vas smo zato pripravili 6 idej za outfite, ki jih lahko nosite ob deževnih dneh.

1. Topel jesenski pulover in ohlapne hlače

Kdo pravi, da ne morete združiti stila in udobja? V hladnih, mokrih dneh bo za vaše dobro počutje poskrbela kombinacija puloverja in ohlapnih hlač, modni izgled pa boste najlažje dosegli, če izberete oblačili v istih barvah.
Predlagamo vam tudi podobne odtenke, ko izbirate dežnik in torbico.

2. Dežni plašč in obleka

Čudovit izgled lahko s praktičnim združite tudi tako, da si pod dežni plašč nadenete obleko. Tak outfit lahko tiste bolj pogumne kombinirate s čevlji z visoko peto, prelepo pa lahko izpade tudi s športno obutvijo.

3. Dežnik z geometričnim vzorcem

Dežniki že dolgo ne veljajo le za praktičen dodatek: namesto tega lahko z njimi tudi nadgradite svoj izgled. Že nekaj časa trendom vladajo dežniki z geometričnimi vzorci, predlagamo pa vam, da barvo dežnika kombinirate z odtenki svojih oblačil.

4. Blazer in visoki škornji

Blazer in visoki škornji so popolna izbira, če si želite elegantnega, pa vendar praktičnega videza. Blazer je odlična odločitev predvsem, če se odpravljate na bolj uraden dogodek, z visokimi škornji pa boste pred dežjem zaščitili svoje noge, hkrati pa outfitu dodali izzivalno noto.

5. Dolg jesenski plašč

Visoki škornji se odlično ujemajo tudi z dolgim jesenskim plaščem, ki je primeren predvsem za nižje temperature. Predlagamo, da tako za obutev kot tudi plašč izberete klasičen odtenek rjave.

6. Usnjena jakna

Kaj pa izbrati v toplejših deževnih dneh? Takrat vam priporočamo usnjeno jakno: klasičen kos, ki trendov nikoli ne zapusti, odlično pa se ujema tako z elegantnimi kot tudi bolj sproščenimi outffiti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!