fbpx

6 izdelkov, brez katerih letos ne smeš na poletne počitnice

Foto: Ashley Piszek / Unsplash

Poletni čas je čas, ko vsi razmišljamo o tem, kam in kdaj bomo šli na dopust. Veliko časa nam vzame, da se odločimo, kje bomo dopustovali, hkrati pa moramo v trenutni situaciji upoštevati tudi pogoje za prestop meja med državami, omejitvah na javnih mestih in ostalem, kar prinašajo koronski časi. Poleg tega pa v potovalko spakirajte tudi teh 6 stvari, ki nikakor ne smejo manjkati na dopustu.

Naredili smo izbor najbolj zaželjenih izdelkov, ki jih ne smete pozabiti doma, saj bodo z njimi vaše počitnice varne in prijetne.

Krema za sončenje

Seveda brez kreme za sončenje ne gre. Poskrbite za ustrezno zaščito, saj je letos zelo vroče, priporoča se krema z zaščitnim faktorjem 30 ali 50, z zaščito UVA in UVB, poskrbite pa tudi, da je krema vodoodporna in vas bo ščitila tudi na vodi.

Foto: Rfstudio / Pexels

Vlažilni robčki

Nepogrešljiva stvar, ki jo morate imeti v torbici, nahrbtniku ali torbi za na plažo. Vlažilni robčki naj nimajo alkohola in naj ne bodo preveliki. Primerni so za hitro pomoč pri umazanih in lepljivih rokah, pri potenju ali pa enostavno za osvežitev obraza, dekolteja in rok.
Vodoodporna maskara in šminka

Ko smo na morju je pomembno tudi, kakšna ličila uporabljamo. Ker smo izpostavljeni vodi in potenju se ličila hitro razmažejo. Ob odhodu na poletne počitnice si priskrbite najnujnejša vodoodporna ličila kot sta maskara in šminka.

Foto: Shiny Diamond / Pexels

Brezžične slušalke

Večna dilema, ki se bo letos končala. Pri ležanju na plaži je včasih težko poslušati le to, kaj se dogaja okoli nas, sploh če naše misli niso usmerjene v kakšno knjigo ali kaj podobnega. Brezžične slušalke so letos “must have”. Na tržišču je velika izbiro ear buds slušalk. Zaradi svoje minimalne oblike se prilegajo ušesom, s tem pa omogočajo, da vam ne bo vroče in se ne boste potili kot pa pri naglavnih slušalkah.

To so najboljše brezžične slušalke 2020: za vsak okus in za vsak žep!

Foto: Jess Bailey / Pexels

Elektroliti

Letošnje poletje naj bi bilo zelo vroče in kadar se več potimo, moramo izgubljeno tekočino dobro nadomestiti. Ker se to pogosto ne da le s hrano, se priporočajo elektroliti v obliki prahu, gela ali šumečih tablet. Priporočamo, da izbereti tiste elektrolite, ki ne vsebujejo preveč sladkorja.

Balzam za lase v spreju

Morje, sol, bazeni, klor, sonce, vročina. Vse to so dejavniki, ki vaše lase uničujejo. Ker si nihče ne želi suhih in uničenih las, priporočamo uporabo balzama v spreju, ki bo vaše lase zaščitil, zmehčal, hkrati pa bam bo olajšal česanje. Izbirate lahko med številnimi izdelki, ki nudijo nego in zaščito las pred soncem.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.