To so najboljše brezžične slušalke 2020: za vsak okus in za vsak žep!

Zadnjič posodobljeno: :

Iščete dobre brezžične slušalke, morda celo najboljše brezžične slušalke 2020? Potem ste prišli na pravi naslov - tukaj vas čakajo najboljše brezžične slušalke za vse priložnost in za vsak žep!

Ne glede na to, ali poslušate glasbo, podcaste, ste na sestanku, ali le opravljate telefonski klic, vam lahko par brezžičnih slušalk polepša (ali pokvari) dan. In izbire je res veliko! Tudi zato smo pripravili seznam Najboljše brezžične slušalke 2020, ki si brez dvoma zaslužijo svoje mesto pri vrhu. Med njimi boste našli slušalke za praktično vse priložnosti – za vadbo, za vadbo za avdiofile, za otroke, za klice in sestanke, itd. Pa tudi za vsak žep. Na seznam Najboljše brezžične slušalke 2020 smo namreč uvrstili tudi takšne, ki stanejo manj kot 100 evrov.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Kot podjetje ali zasebnik (s.p), davčni zavezanec za DDV, lahko vse izdelke na Amazon.de (nemški Amazon), kupujete brez davka na dodano vrednost.

POTREBNA JE REGISTRACIJA PREK TE POVEZAVE!

Pa si poglejmo, katere so najboljše brezžične slušalke 2020.

Sony WH-1000XM4

Zmagovalke – najboljše brezžične slušalke

Sonyjev paradni konj med slušalkami z aktivnim odstranjevanjem hrupa ima že svojo četrto generacijo, ki ponuja 30-urno življenjsko dobo baterije, ergonomsko zasnovo in odlično kakovost zvoka, ki jo boste težko našli kje drugje. Svet “izbrišejo” bolje kot skoraj vsi konkurenti in celo zaznajo, ko govorite, da prekinejo predvajanje glasbe. Izboljšana je tudi kakovost telefonskih klicev, nov je tudi mikrofon, s čimer postanejo sestanki na Zoomu prijetnejši.

1More ColorBuds

Najboljše brezžične ušesne slušalke

1More ColorBuds so ene izmed univerzalno najudobnejših slušalk, ki jih boste kadar koli kupili. Tri velikosti silikonskih čepkov in njihova majhnost prispevajo k temu, da slušalke ostanejo na mestu tudi v manjših ušesih. So vodoodporne po standardu IPX5 (voda, pot) in imajo odličen zvok. Podpirajo tehnologijo AptX in živahne nizke tone, ki so za slušalke te velikost naravno navdušujoči. Vsebine bodo predvajale nekje 6 ur, v 15 minutah pa se napolnijo za dodatni 2 uri predvajanja.

Sennheiser Momentum 3 Wireless

Najboljša kakovost zvoka

Čeprav ne boste dosegli enake stopnje odpravljanj hrupa ali življenjske dobe baterije, kot ju recimo ponujajo Sonyjeve slušalke, boste s tretjo generacijo Sennheiser Momentum še vedno iz ozadja “izbrisali” večino zvokov, hkrati pa boste imeli na glavi pravi “tour de force”, ko gre za kakovost zvoka in oblikovanje. Slušalke s svojim videzom (robustne ušesne blazinice in dodatki iz nerjavečega jekla) spominjajo na studijske slušalke iz obdobja rock’n’rolla ter nudijo neprekinjeno udobje. Zaradi odličnih nastavitev Sennheiserja boste v svojih naljubših skladbah slišali podrobnosti, za katere sploh niste vedeli, da so tam.

Beats Powerbeats

Najboljše brezžične slušalke za vadbo

Čeprav so AirPodsi popolna izbira za lastnike iPhonov, se ne morejo pohvaliti z avtonomijo baterije, prav tako slabo prenašajo potenje. Zato je tukaj nedvomno boljša izbira Beats Powerbeats (2020). Slušalke ostanejo pritrjene med treningom, žica, ki si jo daste čez glavo, pa omogoča, da slušalk ne izgubite oziroma da jih obesite okoli vratu, ko jih ne rabite. Videti so in delujejo enako kot dražje Powerbeats Pro, toda kabel, ki povezuje vsako slušalko, pomeni 15 ur delovanja baterije v primerjavi z 9 urami Powerbeats Pro, poleg tega pa boste prihranili približno 100 evrov.

Master & Dynamic MW07 Go

Najboljše brezžične slušalke za vadbo za avdiofile

So lahke, udobne, kompaktne, a vseeno zvenijo fantastično! Ponujajo živahno zvočno kuliso in veliko več glasbenih podrobnosti kot večina brezžičnih modelov. Poleg tega zdržijo 10 ur med enim in drugim polnjenjem in podpirajo standard IPX6, zaradi česar jih lahko po vadbi samozavestno sperete.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Kot podjetje ali zasebnik (s.p), davčni zavezanec za DDV, lahko vse izdelke na Amazon.de (nemški Amazon), kupujete brez davka na dodano vrednost.

POTREBNA JE REGISTRACIJA PREK TE POVEZAVE!

Bose QuietComfort

Najboljše ušesne slušalke, ki odpravljajo hrup

Nove ušesne slušalke Bose QuietComfort nudijo stopnjo tišine, ki je preprosto neverjetna, zato se pripravite, da vas nič hudega sluteče prestrašijo vaši hišni ljubljenci ali sostanovalci, ki se pojavijo takorekoč od nikoder. Ponujajo 6 ur avtonomije baterije, s svojim izjemnim dizajnom pa se varno prilegajo v ušesa. Odlične so tudi za klice.

Marshall Mid A.N.C.

Najboljše slušalke za aktivno odpravljanje hrupa pod 200 evri

Če želite tišino in dober zvok, vendar ne želite zapraviti 300 evrov in več, si oglejte slušalke Marshall Mid A.N.C. Gre za slušalke z rock estetiko 70. let prejšnjega stoletja, ki imajo kakovosten zvok in se ponašajo z 20-urnim predvajanjem ter omogočajo aktivno odstranjevanje šuma.

Bose Noise Cancelling 700

Najboljše brezžične slušalke za telefonske klice

Posebna digitalna obdelava signalov (DSP) in napreden mikrofon omogočata, da slušalke Bose Noise Cancelling 700 omejijo šum v ozadju in se osredotočijo samo na vaš glas ter tako postanejo najboljše brezžične slušalke, ki jih lahko kupite za opravljanje klicev. Poleg tega se vse to združi še z Bosejevo neverjetno učinkovito tehnologijo za odpravljanje hrupa, ko ste doma ali zunaj. Vse to, poleg udobja, dolge življenjske dobe baterije in odlične kakovosti zvoka, pomeni, da bi morale biti Bose Noise Cancelling 700 vaša najboljša izbira, če veliko telefonirate in sestankujete.

Master & Dynamic MW50+

Najboljše brezžične naglavne slušalke, ki sedijo na ušesih

Če imate raje, da slušalke sedijo na ušesih in ne v njih ali okoli njih, so Master & Dynamic MW50+ nekaj najboljšega, kar si lahko izberete. Podložene so z mehko jagnječjo kožo in zgrajene okoli kovinskega okvirja z visokokakovostnimi 40-milimetrskimi gonilniki iz berilija. Z več kot 14 urami predvajanja so vredne, da jih preverite, če iščete vrhunsko zvočno izkušnjo.

Apple AirPods Pro

Najboljše slušalke za lastnike iPhonov

Apple AirPods Pro so zlahka vredne tistih 100 evrov več, ki jih boste plačali v primerjavi z standardnimi AirPodsi. Kot prvo so udobnejše in varnejše zahvaljujoč silikonskim čepkom za ušesa, ki so nadomestili trdo plastiko. Prav tako imajo boljši zvok. Slabo ni niti aktivno odstranjevanje hrupa, ki utiša okolico. Vgrajeni zračniki omogočajo, da občutka “priklopljenega ušesa”, ki ga dobite pri nekaterih tovrstnih slušalkah, tukaj ni, standard IPX4 pa jih naredi primerne za telovadnico. Minus? Življenjska doba baterije, ki znaša pičlih 4 ure in pol (s škatlico dobite dodatnih 19 ur in pol).

Jabra Elite Active 75T

Najbolj robustne brezžične slušalke

To so popolne slušalke za ljudi, ki imajo to nesrečo, da pogosto zlomijo kakšno stvar. To so majhne slušalke z ergonomičnim prilagajanjem, ki ne bodo padle iz ušesa med tekom, prav tako imajo standard IP57, kar pomeni, da so odporne na prah in na vodoodporne do 1 metra globine. Prav tako imajo odlične zvok in solidno 7,5-urno življenjsko dobo baterije zunaj škatlice. S posodobitvijo programske opreme je Jabra dodala tudi tehnologijo za odpravljanje hrupa, ki je sicer kul, a ni primerljiva s tisto pri Sonyju ali Boseju.

Jabra Elite 45H

Najboljše brezžične slušalke pod 100 evri

Te cenovno ugodne slušalke nimajo tisoč in enega “okraska”, a zdržijo tam, kjer šteje. Elite 45H so izjemno udobne, imajo solidne zmogljivosti mikrofona in, kar je najboljše, ponujajo do 50 ur predvajanja z enim samim polnjenjem. Če želite brezžične slušalke, ki so cenovno ugodne, imajo dober zvok in jih ni treba pogosto polniti, so te za vas!

JLab Audio JBuddies Studio Bluetooth

Najboljše slušalke za otroke

Te kompaktne slušalke Bluetooth omejijo glasnost pod 85 decibelov, kar je priporočena omejitev zdravnikov za daljše poslušanje brez poškodb sluha. Zmorejo 13 ur predvajanja in se lahko pohvalijo s trpežnim dizajnom, da preživijo, ko jih na primer otroci kam vržejo.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Kot podjetje ali zasebnik (s.p), davčni zavezanec za DDV, lahko vse izdelke na Amazon.de (nemški Amazon), kupujete brez davka na dodano vrednost.

POTREBNA JE REGISTRACIJA PREK TE POVEZAVE!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bose Sport Open Earbuds: drugačen pristop športnim slušalkam