4 stvari, ki jih moški obožuje pri ženski: nobena se ne nanaša na njeno fizično privlačnost

Zadnjič posodobljeno: :

Kemija in iskre strasti, ki jih povzroča fizična privlačnost, niso trajne. Lahko so le pobudniki vznemirljivega romantičnega potovanja. Nekaj globljega naredi žensko zapeljivo!

Vsaka ženska ima svojo edinstveno lepoto, čudovite značajske lastnosti. Vsaka je na svoj način edinstvena. Moški pri ženski obožuje njen nasmeh ali navdušenje, vendar obstaja nekaj stvari, ki jih pri ženski obožujejo vsi moški, brez izjeme.

Tu so štiri stvari, ki so moškim všeč pri ženskah, brez izjeme!

1. Brez igranja iger

Mnogi pogosto partnerski odnos spremenijo v tekmovanje, v igro ljubosumja ali preizkušanja. Odnosi, ki temeljijo na takšnih igrah, pogosto izgubijo smer in kmalu razpadejo. Ni važno, kdo je komu najprej poslal sporočilo, ali kdo kaže znake ljubosumja. Pomembno je, da imate odprt odnos, v katerem vas ne bo strah narediti prvega koraka ali prevzeti pobude. Ne boste se igrali ali preizkušali svojega partnerja, ampak boste skozi odprto komunikacijo premagali vse težave.

2. Izražanje hvaležnosti

Ko se moški trudi za vas, za vajin odnos, od vas pričakuje povratne informacije. Mnoge ženske mislijo, da sta objem in poljub dovolj, da s tem pokažejo moškemu, da cenijo vse stvari, ki jih naredi za njih. Medtem ko si on želi slišati le besede: “Hvala”, “Cenim to, kar si naredil zame” ali “To si res dobro naredil”. Takšne besede zahvale bodo vašemu partnerju vlile zaupanje in samozavest. Izražanje hvaležnosti je zdravilno v vseh odnosih, še posebej v romantičnih.

3. Poslušanje

Poslušanje ni pasivna dejavnost in prikimavanje, ampak zahteva sodelovanje v komunikaciji. Včasih ima partner določen izziv, morda ga skrbi zaradi službe, ne more sprejeti pomembne odločitve ali čaka na odobritev projekta, ki je ključen za doseganje njegovih ciljev. Takrat je pravi čas, da mu pokažete, da ste njegova opora. Da ste nekdo, ki ga želi poslušati in razumeti. Pomembno je, da čuti, da ni sam in da skupaj sestavljata ekipo, ki lahko premaga vsak izziv.

4. Izkazovanje nežnosti

Izražanje nežnosti, recimo nenaden objem, držanje za roke ali nežen poljub, nasmeh, so morda res videti kot malenkosti, ampak so prijetne malenkosti, ki vaju lahko zbližajo. Za izražanje ljubezni in naklonjenosti vam ni potrebno kupovati dragih daril, dovolj je zapis z besedami “Ljubim te”, prilepljenim na skodelico prve jutranje kave. In dan, poln nežnosti, se lahko začne.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
3 stvari, ki so strogo prepovedane vsaki ženski, ki je na lovu za potencialnim partnerjem!