7 prepirov, v katerih še noben moški ni premagal ženske

Prepiri. Prepiri. Prepiri.

Foto: John Schnobrich / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Moški ali vam je všeč ali ne, v nekaterih prepirih je ženska vedno zmagovalka. Tako preprosto je. Ko gre za verbalne prepire, bodo moški v spopadu z ženskami pogosto potegnili krajši konec, v redkih bodo zmagali, v nekaterih pa bodo zagotovo poraženi.

Vsi, ki so bili kdaj, poročeni ali v zvezi, vedo, da ima večina moških drugačen pristop do prepiranja kot ženske. Moški se pogosto zapirajo vase, kar je lahko zelo moteče.

Nobena zveza ni brez prepirov. Naučite se pravilnega komuniciranja. Pridobite si zaupanje v partnerja in vase! A ne glede na vse bodo nekateri prepiri neizogibni. In v njih moški zagotovo izgubijo.

Namreč, ne glede na to, kako verbalno močni so, ali, kako zelo se trudijo maščevati ter navajati različne argumente, ima v teh prepirih ženska vedno prav.

Razkrivamo vam, v katerih sedmih prepirih moški nikoli ne zmagajo.

1. Bodi iskren, sem se zredila?

Pogovor, iz katerega bi težko prišel zmagovalec tudi največji diplomat z vrhunskimi komunikacijskimi sposobnostmi. Iskreno res se je malo zredila in vas prosi, da ji to odkrito poveste, a morda je vseeno najbolje, da resnico malo polepšate. Enako velja, če vas prosi za mnenje o obleki, laseh…

2. Videla sem, kako si gledal tisto žensko

Bolj, ko se branite in protestirate, da to ni res, večji prepir in jezo boste ustvarili v ženski. Obstaja pravilo zrelih moških, ki pravi, da bi ženski v restavraciji vedno morali prepustiti sedež s pogledom, tako da se bodo vaše oči manj sprehajale po drugih.

Nesmiselni prepiri. Foto: Clem Onojeghuo / Unsplash

3. Kaj gledaš, je to film za odrasle?

Verjetno so vas že kdaj ujeli, ko ste počeli odrasle stvari sami s seboj. Ponavadi ženske nad tem niso najbolj navdušene, zdi se jim, da si je moški ne želi več. Priznajte ji, da to včasih počnete tudi brez nje, in se poskusite odkupiti s spravnim intimnim odnosom.

4. Zakaj ne gledaš filmov z mano

V začetnih fazah razmerja želite s partnerjem narediti vse skupaj, celo gledati romantične komedije. Kasneje pa njegov vse večji odpor lahko sproži resno jezo v nežnejših polovicah. Zakaj? Ker one še vedno včasih popustijo in si ogledajo vojaški film ali nogomet samo zaradi vas, vi pa se branite pogledati njej ljubo oddajo z njo.

5. Zakaj imaš še vedno fotografije svoje bivše?

Najbolje je, da se zaradi miru v hiši za vedno znebite takšnih fotografij.

6. Se ti je res bolj zabavno družiti z moškimi prijatelji kot z mano?

Nevarno območje komunikacije, v katerem morate biti pravi besedni mojster. Pazite na svoje besede.

7. Na tvojem mobilnem telefonu sem našla nekaj, kar mi ni všeč?

Še ena past, v katero boste padli, kajti vse, kar rečete, bo verjetno napačen odgovor.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!