fbpx
Foto: zara

6 modnih trendov, ki bodo vladali spomladi in poleti (2022)

Pa smo jo dočakali: pomlad je tukaj in z njo kopica modnih trendov, ki jih bomo nosili v prihodnjih mesecev ter v vročih poletnih dneh. Od mini kril pa do hlač z nizkim pasom, od živih barv pa do pastelno rumene- letošnja moda zagotavlja, da bo daleč od dolgočasne. Za vas smo pripravili 6 modnih trendov, ki bodo vladali spomladi in poleti.

1. Mini krila

Toplejših dni so se gotovo razveselile ljubiteljice mini kril. Ta kos oblačila zagotavlja, da nas bo napolnil z nostalgijo, pa tudi samozavestjo in lahkotnostjo.
Mini krila lahko najdemo v najrazličnejših krojih, barvah in vzorcih, modni strokovnjaki pa ocenjujejo, da bodo letos najbolj v trendu mini krila z visokim pasom.

2. Hlače z nizkim pasom

Nostalgijo vam bodo brez dvoma prinesle tudi hlače z nizkim pasom, ki so vrhunec svoje popularnosti doživele v zgodnjih 2000. letih.
Ta kos oblačila je znan predvsem po tem, da ga nekateri obožujejo, drugi pa naravnost sovražijo, vendar pa vam zagotavljamo, da lahko z njim ustvarite prelep navihan outfit.

3. Zelena v odtenku limete

Lime zelena oz. zelena v odtenku limete je barva, ki vas morda spomni na glavnega junaka priljubljenega božičnega filma Grinch. Vendar pa lahko ta odtenek na oblačilih izgleda čudovito in prav zato ni nobeno presenečenje, da zaznamuje modne trende letošnje pomladi in poletja.
Po mnenju modnih strokovnjakov bodo letos najbolj priljubljene zelene obleke in zgornji deli.

4. Živo roza

Da- letošnjim trendom vladajo žive barve. Če se vam zdi, da lime zelena ni tista, ki bi vam pristajala najbolje, predlagamo, da posežete po njenem nasprotju: živo roza odtenkih. Le-ti bodo kraljevali na oblekah, mini krilih, jopičih in blazerjih.

5. Pastelno rumena

Živi, svetleči odtenki pač niso za vsakogar in če se uvrščate med ljubitelje pastelnih, umirjenih tonov, boste gotovo z večjim veseljem sledili trendu pastelno rumene.
Ta odtenek boste v letošnji pomladi in poletju našli na najrazličnejših kosih oblačil: od jopičev in blazerjev pa do oblek in crop topov.

6. Komplet

Kompleti, sestavljeni iz zgornjega in spodnjega dela v isti barvi oz. z istim vzorcem, so priljubljeni predvsem, ker nam olajšajo iskanje najboljših modnih kombinacij.
Izbirate lahko med najrazličnejšimi kompleti: od športnih, pri katerih se ujemajo pajkice oz. trenerka in športni top, pa do elegantnih, pri katerih boste v isti našli blazer oz. jopič in hlače.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!