fbpx

6 stvari, ki jih morate čimprej vreči iz svoje omare!

Če vaša omara poka po šivih zaradi stvari, ki ste jih tekom let pridno nabavljali in jih kopičili, je skrajni čas, da omaro rešite teh 6 stvari!

Če tudi v vaši omari najdete katere izmed teh kosov oblačil/obutve, ki zavzemajo nepotreben prostor, se jih karseda hitro znebite. Če so uničene, sodijo v smeti, če pa so še vedno dobre kakovosti, pa jih lahko podarite ali prodate. Izbira je vaša!

Pošvedrani čevlji in čevlji, ki so neudobni

Čevlji, ki jim je barva zbledela, ki imajo paščke, ki so počili, peto, ki je pošvedarana ali pa je videti tako, kot da bo vsako sekundo odpadla, brez razmisleka sodijo v smeti! Verjamemo, da ste jih oboževali in da so bili nekoč popolni, a danes je slika očitno drugačna. V smeti pa sodijo tudi tisti čevlji, ki so vam neudobni. No, lahko jih tudi prodate ali podarite. Resnično nima smisla, da imate doma čevlje, ki vas redno žulijo in v katerih imate občutek, da vam bo noga ravnokar eksplodirala – ne glede na to, kako lepi so.

Čevlji so lahko čudoviti, a če so neudobni in jih ne nosite, čemu jih hranite?

Nekaj, česar niste nosili že leta

Vsak izmed nas naredi tu in tam kakšno modno napako in na hitro kupi nekaj, kar samo zavzame prostor v omari. Znebite se vsega, za kar se sploh ne spomnite, kdaj se nazadnje nosili, in česar ne nameravate več nositi. Če torej nek kos oblačila nima niti potenciala za nošenje, se tega takoj znebite.

Oblačila, ki vam ne ustrezajo

Ne glede na to, ali ste shujšali, se zredili ali pa ste preprosto razvili svoj stil, se morate znebiti oblačil, ki vam ne ustrezajo in ne laskajo vaši postavi. Ni nujno, da jih zavržete, lahko jih tudi komu podarite ali pa jih prodate, vendar res ni razloga, da jih hranite v omari.

Oblačila, ki vam ne laskajo, lahko naredijo več škode kot koristi.

Babičine spodnjice

Vemo, da so (pre)velike bombažne hlačke izjemno udobne, a na žalost niso ravno najbolj privlačen kos oblačila. Ne dvomimo, da se v njih počutite udobno, a morda razmislite ter si namesto tega privoščite bombažne seksi boksarice ali pa hipsterke. Te bodo še vedno udobne, a tudi zelo, zelo seksi!

Mrežaste nogavice in mrežaste majice

Grunge lahko vpeljemo v naš modni stil tudi na drugačen način, kot pa z mrežastimi nogavicami in majicami. To dvoje je velik NE. Čeprav je to obdobje spet v modi, to še ne pomeni, da moramo sprejeti vsak kos, ki je bil v tem obdobju priljubljen.

Tudi od mrežastih nogavic in majic se lahko poslovite.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!