fbpx

7 edinstvenih daril za stare starše, s katerimi jih boste razveselili

Nakupovanje za stare starše se na prvi pogled zdi težka naloga, a v resnici vam ni treba vložiti veliko napora. Ker je tisto, kar najbolj šteje, vaša pozornost, ljubezen in pomoč, ki jo v starih letih tako potrebujejo. Pocrkljate jih pa lahko tudi z najbolj skromnimi darili, ki jih bodo razveselila.

Medgeneracijski prepad lahko vpliva na to, da se težko odločite, kaj kupiti starim staršem. Toda zakaj skrbeti in komplicirati, če jih lahko presenetite na najbolj preprost način. Verjemite, za majhno pozornost bodo hvaležni.

Če nimate idej, kakšno darilo izbrati, je tukaj seznam edinstvenih daril za stare starše, s katerimi jih boste resnično razveselili. Letos si boste zagotovo prislužili nagrado najboljše vnukinje ali vnuka.

Ročno napisana kartica

Ročno izdelana kartica
Ročno izdelana kartica

Stari starši imajo radi kartice, vendar ne kartic z generičnimi sporočili, ki jih lahko kupite v katerikoli trgovini. Kartico naredite sami in napišite svoje sporočilo, ki bo ogrelo njihova srca.

Uokvirjena fotografija

Fotografija v okvirju
Fotografija v okvirju

Krasna fotografija v lepem okvirju je lahko res unikatno darilo, ki bo stare starše vedno spomnilo na vas, ko bodo zagledali fotografijo na steni ali na mizi. Izbor fotografij je stvar vašega okusa, a verjetno se jih boste najbolj dotaknili, če uokvirite njuno poročno fotografijo.

Fotokoledar

Foto koledar
Foto koledar

Verjetno ima vsaka starejša oseba, ki ni tehnološko podkovana, na svoji steni tradicionalni koledar. Zakaj v leto 2019 stara starša ne vstopita z najbolj posebnim koledarjem? Namesto da obračajo vsak mesec nov generičen list, lahko prilagodite fotografije vas in vaše družine.

Ročno izdelana darila

Ročno izdelana darila
Ročno izdelana darila

Če imate talent za izdelavo ročnih izdelkov, so potem pleteni šali, nogavice, kape in rokavice več kot dobrodošli za prihajajočo zimo. Če rišete, potem jim naslikajte lepo sliko. Izdelajte nakit, posodo

Posebna knjiga

Posebna knjiga
Posebna knjiga

Mnogo starejših ljudi se zateče k branju z namenom, da bi izboljšali svoje sposobnosti in upočasnili pojenjanje možganske moči. Če veste, da imata vaša stara starša rada posebne žanre, jima kupite knjigo, ki jim bo zagotovo vešč. Če sta kdaj omenila, da si želita posebno čtivo, ga najdite in jima ga podarite. Lahko pa jima tudi plačate članstvo v knjižici ali knjigarni.

Skodelici + posebna kava ali čaj

Skodelici + posebna kava ali čaj
Skodelici + posebna kava ali čaj

S kakovostnim čajem ali kavo nikoli ne morete zgrešiti. Še posebej v času, ko so temperature nizke. Zraven priložite tudi skodelici, ki sta lahko tudi personalizirani, da se bosta stara starša počutila še bolj posebno.

Obnovite stare fotografije

Obnovite stare fotografije
Obnovite stare fotografije

Verjetno imajo tudi vaši stari starši kup fotografij, ki jih občasno pregledujejo in obujajo najlepše spomine. Ker so toliko stare, so se nekatere verjetno že uničile. Zakaj jih ne bi obnovili? Obstajajo studii, kjer lahko obnovite fotografije. Lahko jih tudi skenirate in jih poskušate obnoviti na domačem računalniku. Verjetno ni boljšega darila kot ‘nova’ poročna fotografija starih staršev.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!