7. Informativa – sejem izobraževanja in poklicev za vse generacije

Informativa enkrat letno ponuja celoten pregled izobraževanj in poklicev zbranih na enem mestu, od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Organizator

Informativa

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost

Informativa mladim ponuja informacije o poklicih in ostale informacije, ki so povezane z izobraževanjem. Učenci, dijaki in študentje lahko na enem mestu preverijo ponudbo programov srednjih šol, fakultet in se odločijo, katero izmed njih bodo obiskali na informativni dan, ter kam bodo oddali prijavnico za vpis.

Informativa
Informativa

Informativa odgovarja na vprašanja kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, nudi informacije o podjetjih, ki mladim omogočajo prakso in pomaga do prve zaposlitve. Ker vse zbrane informacije ponuja na enem mestu je odlična pri načrtovanju nadaljnjega izobraževanja, poklicne in karierne poti. Sejem izobraževanja in poklicev pa tudi odraslim pomaga pri ključnih informacijah o izobraževanju in izobraževalnih programih.

Poslovna informativa je enodneven konferenčni dogodek, ki omogoča mreženje med podjetniki in posamezniki, vspostavljaneje stikov, izmenjavo idej, novih poslov in strank. Že četrta Poslovna informativa bo letos potekala 23. januarja.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.informativa.siwww.informativa.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!