fbpx

7 kosov oblačil, ki so to zimo najbolj v trendu (zima 2022)

Foto: hm.com

Zima je že v polnem razmahu in modni navdušenci iščejo načine, kako se obleči, da jih ne bi zeblo, hkrati pa bi ostali v stilu. Zato smo vam pripravili seznam 7 kosov oblačil, ki po mnenju modnih strokovnjakov to zimo kraljujejo mestnim ulicam.

1. Plašči in jakne z vzorci

To zimo so vzorci zelo dobrodošli, sploh če nastopajo na glavnem oblačilu, torej jakni ali plašču. Zagotavljajo, da ne boste ostali neopaženi, tudi če je preostanek vašega outfita v belih ali črnih odtenkih.


2. Zelena barva

Zelena barva, ki je kraljevala jeseni, v trendu ostaja tudi pozimi. Prelepo kombinacijo, ki bo takoj pritegnila pozornost, boste ustvarili, če si en kos oblačila v živo zelenih odtenkih (hlače, šal, ruto ali celo plašč) nadenete poleg oblačil v manj vpadljivih odtenkih (rjava, bež, bela, črna).


3. Rjava od glave do pet

Če se v vpadljivih barvah in vzorcih preprosto ne vidite, ne skrbite. V trendu je tudi nežna rjava, predvsem outfiti, pri katerih njeni odtenki krasijo tako oblačila kot modne dodatke. Rjava bo najlepše prišla do izraza sama in v kombinaciji z belo ali bež.


4. Pletenine

Ob nizkih temperaturah ni nobeno presenečenje, da so znova v trendu pletenine. Predlagamo pletene puloverje, ki jih lahko oblečete pod plašč, šale, rute in rokavice.


5. Puhaste jakne

Tudi puhaste jakne bodo brez dvoma poskrbele, da vam bo toplo. Predlagamo, da si puhovko nadenete, ko si želite ustvariti nekoliko bolj športen oz. sproščen outfit.


6. Kratka krila

Da, prav ste prebrali. To zimo so v trendu kratka krila in čeprav morda niso najboljša izbira, če nameravate ves dan preživeti zunaj, pa lahko ustvarijo prelepo kombinacijo, če se odpravljate na praznično zabavo.


7. Karo vzorec

V trend se je vrnil vsem dobro znan karo vzorec, ki ga boste opazili tako na jaknah in plaščih kot tudi na jopicah, suknjičih, šalih, rutah, kapah in rokavicah. Karo lahko najdete v različnih barvnih kombinacijah, od klasične rdeče pa do različnih hladnih in toplih odtenkov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!