7 načinov, kako biti partnerju še boljši prijatelj

Foto: IG couples4lovers

Kako biti svojemu partnerju prava prijateljica/pravi prijatelj?

Partner, ki se je odločil, da bo del vašega življenja, je darilo. In če vam nudi mir, varnost, usmeritve in spoštovanje, ki ga iščete potem imate nekaj, kar je vredno negovati!

1. Zastavite jim še več vprašanj o njihovi preteklosti

Tudi, če mislite, da veste vse, domnevajte, da temu ni tako.

Predstavljajte si, da obstaja ozemlje, ki ga še niste spoznali. Morda vam bodo vedno znova in znova pripovedovali enake zgodbe, ampak lahko, da bodo dodali druge podrobnosti, ki jih prej niso.

2. Prevzemite svoj del odgovornost

Morate biti pripravljeni priznati, kje niste najbolj dobri, ali da se ne prikazujete takšni kakršni niste, a si želite, da bi bili.

Poiščite nekaj, za kar lahko prevzamete odgovornost in na čem boste delali, da boste osebno in skupaj rasli. Moč je v skupnem delu za isti namen, četudi na različne načine.

3. Vprašajte jih, kako je potekal njihov dan

Čez čas vstopite v monotonost v kateri poznate osnovo rutino vašega partnerja in se ne pogovarjata več o podrobnosti, kakor sta se nekoč.

Predpostavite, da vedno obstaja nekaj, kar želi vaš partner podeliti z vami o svojem dnevu – tudi, če v njem ni bilo nič posebnega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romance couple (@couples4lovers)

4. Poiščite nove načine, kako se odpreti partnerju

Mogoče poskusite bolj upoštevati njihov ljubezenski jezik in le le vašega. Morda se mu še bolj odprete čustveno in fizično. Ko si delita nove izkušnje in mejnike, se vajin odnos lahko odpre in dvigne na nove ravni.

5. Poznate razliko med skupnim in kakovostnim preživljanjem časa

Lahko, da sta ali preveč časa skupaj, ali pa imata premalo skupnega kakovostnega časa. Pomembno je, da se s partnerjem počutite udobno, tako da lahko na trenutke ne počneta cel dan ničesar.

Povezavo je potrebno občasno spodbuditi, da se stvari ne postanejo stagnirajoče ali ponavljajoče. Kakovostni čas vam, da občutek, da se počutite cenjene, slišane in vidne. To je čas, ki je drugačen od običajne rutine.

6. Prepoznajte svojo vlogo.

Vaša vloga je lahko odvisna od vajinega partnerstva, vendar so vsem zdravim razmerjem skupne – vrednote. Vaša naloga je podpirati, poslušati, odpuščati ter biti najboljši prijatelj.

7. Bodita v isti sanjski ekipi

Poskrbite, da hrepenita po istih stvareh v prihodnosti. Bodita vizionarja. Poiščite stvari o katerih se pogovarjata, razmišljata, o tem – kar daje zagon vajini prihodnosti!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
18 znanstveno podprtih dejstev o zakonu, ki bi jih morali poznati vsi, preden se poročijo!