fbpx

8 horoskopskih parov, ki enostavno ne pašejo skupaj glede na astrologijo

Zvezde vama ne bodo naklonjene!

Zadnjič posodobljeno: :

Se ti zdi, da ne "klikne" na pravI način? Astrologija ugotavlja, da ti astrološki pari nikakor ne spadajo skupaj oziroma če so skupaj, morajo v partnerstvo vlagati več energije in volje, da jim sploh uspe!

Ko se pojavi ljubezen med dvema osebama, horoskop zagotovo ni nekaj, kar je najbolj pomembno. A vseeno je prav zanimivo prebrati, če tudi vidva spadata med nezdružljive astrološke znake. Oziorma tiste, ki so pogojno združljivi.

Čeprav vas partner noro privlači in čutite do njega samo ljubezen (in on do vas), to še ne pomeni, da se bosta popolnoma skladala. Na primer, rak je čustveno zelo občutljiv, zato se bo težko razumel z znaki, ki ne marajo izražati čustev.

Da bi se v prihodnosti lahko izognili nepotrebnim partnerskim težavam, vas v nadaljevanju čaka seznam parov, ki jim po astrologiji ni usojeno biti skupaj. Seveda to ne pomeni, da bi moral biti odnos prekinjen ali da ni mogoč, vendar boste morda lažje premagovala težave, če se oba zavedata svojih razlik.

Bik in oven

Poleg zaljubljenosti drug v drugega ta dva astrološko gledano nimata nič skupnega. Oven je spontan in živi hitro življenje, bik se ne more spoprijeti s presenečenji in rad ostane v svoji coni udobja. Čeprav se lahko sprva dobro razumeta, bo njuno razmerje dolgoročno počasi izginilo.

Dvojčka in ribi

Ribe in dvojčki čustveni svet vidijo povsem drugače. Ribe so zelo občutljive in močno čutijo, dvojčki pa v zvezi ne posvečajo preveč pozornosti tem vidikom. Če se ti dve znamenji združita, bo sčasoma eden prizadet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Rak in strelec

Za razliko od čustvenega raka in njegove manipulativne narave, so strelci pustolovski in neodvisni. Čeprav bi rak sčasoma lahko postal izredno prilagodljiv in odvisen od svojega partnerja, se bo strelec sam odvrnil od takšne toksičnosti.

Lev in škorpijon

Lev in škorpijon imata zelo podobno naravo in verjetno zato pride do konflikta. Poleg tega, da sta oba izjemno prevladujoča karakterja in samozavestna, se lev nikoli ne more strinjati s škorpijonom in obratno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Bik in strelec

Strelci so pustolovske duše, ki vedno iščejo navdušenje in nekaj novega za raziskovanje. Bika pa ovira njegova želja po udobju. Čeprav je pustolovski strelec pripravljen na raziskovanje sveta s svojim bikom, se slednji najbrž za to ne bo žrtvoval.

Vodnar in rak

Vodnar ima rad svobodo in neodvisnost. Ne glede na to, kako zaljubljen je, ne bodo nikomur dovolil, da vzame njegovo individualnost. Raki so popolno nasprotje, so čustveno odvisni in ne prenesejo ideje, da bi bili sami. Kombinacija teh dveh znamenj nikoli ne uspe, očitno zato, ker se med seboj zelo razlikujeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Dvojčka in devica

Čeprav se sprva zdi vse popolno, se devica in dvojčka počasi ločujeta. Razlog je v njihovih popolnoma nasprotujočih si osebnostih. Dvojčki so po naravi zabavni in posesivni, neodločni so tudi glede svojih življenjskih odločitev in devica to sovraži. Devica pa je perfekcionistka in ne more prenašati napak.

Kozorog in lev

Levi so strastni in izjemno inteligentni. Kozorogi pa so pragmatiki in znajo opravljati svoje delo. Verjetno se zaradi teh razlik tudi privlačijo. Sčasoma pa se bo videlo, kako dominanten je lev v nasprotju z lenobnim kozorogom. Zato sta težko dober par.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!