fbpx

8 idej, kako barvno kombinirati torbico

Foto: Zara

Torbica je brez dvoma eden najbolj praktičnih modnih dodatkov - brez nje se skorajda ne morete podati v svet, pa če gre za miniaturno torbico, kamor spravite le najpomembnejše ali pa veliko torbo, kjer počivajo vaš laptop, zvezki, denarnica in ostali vsakodnevni pripomočki. Zato smo vam pripravili 8 idej, kako jo barvno kombinirati z oblačili in s tem nadgraditi svoj outfit

1. Bela na belo

Ena najbolj klasičnih, pa vendar čudovitih kombinacij je ujemanje bele torbice z belim kosom oblačila. Tak videz lahko potem še nadgradite z oblačili v rjavih, bež ali pastelnih odtenkih.

2. Črna eleganca

Prav tako je klasična kombinacija črnega modnega dodatka s črnimi oblačili, ki jo lahko popestrite z enim kosom v sivih ali bež odtenkih.
Če je vaša torbica črna, jo poleg črnih oblačil lahko kombinirate tudi s katero koli drugo barvo, zato je najbolj varna izbira, ko nakupujete.

3. Outffit v eni barvi

Za to, da pritegnete pozornost, ne potrebujete živih barv – čudovit stil boste dosegli tudi, če so vsa vaša oblačila in dodatki v odtenkih ene barve, kot je rjava, bež ali siva. Predlagamo pa, da je odtenek vaše torbice popolnoma enak vsaj enemu kosu oblačila.

4. Enaki vzorci

Če je vaša torbica poslikana s čudovitim vzorcem, boste svoj outfit dvignili na višjo raven tako, da si obujete čevlje z enakim vzorcem, ali pa je vzorec izvezen na kateremu od vaših oblačil. Če gre za posebne vzorce, boste za to potrebovali torbico in čevlje iste znamke, kar pa ni nujno, če govorimo o osnovnih vzorcih, kot je recimo karo.

5. Kombinacija z nakitom

Skrivnost izpopolnjenega stila velikokrat leži v podrobnostih. Veliko torbic ima zlate dodatke, zlatih oblačil pa marsikdo nima- barvno ujemanje lahko tako dosežete z zlatim nakitom. Enako velja, če gre za srebrne ali bronaste odtenke.

6. Žive barve in črna

Vaša torbica v živih barvah bo takoj pritegnila pozornost, če jo kombinirate z outfitom v črni barvi, črna oblačila pa boste na tak način tudi poživili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

7. Pastelne kombinacije

Pastelni odtenki dokazujejo, da ni nujno, da je vaša torbica iste barve kot vaša oblačila ali obutev. Pastelno rumena se bo odlično ujemala s pastelno zeleno, enako pa velja za kombinacijo svetlo modre z roza ali vijoličnimi odtenki.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

8. Hladni odtenki

Tako kot pastelni se med seboj ujemajo tudi hladni odtenki, predvsem hladna rjava, siva in bež. Tak stil lahko popestrite še z belimi ali črnimi oblačili in obutvijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!