8 majhnih (a neverjetnih) načinov, kako se spremeni spolnost, ko ste v dolgoročnem razmerju

Foto: Andrea Piacquadio- Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Ko partnerju zaupaš, je mogoče vse!

Ljubezen ni enostavna, je mešanica vsega, je mavrica. In, ko spoznate, da je ob vas pravi partner, se pred vama odpre ocean sproščenih intimnih dejavnosti.

1. Prenehate uporabljati zaščito

Ko ste v dolgoročnem razmerju, si s partnerjem popolnoma zaupata. Z njim se počutite čustveno varni, ker sta oba predana drug drugemu. Ta sprememba dejansko spreminja igro, saj bo vajina povezava na fizični ravni postala še bolj intimna, sproščena in zanimiva.

2. Pokažete mu svojo ranljivost

Ko ste v dolgoročnem razmerju postanete bolj ranljivi, kot ste bili kdajkoli prej. Partnerju dopustite, da vas vidi tudi iz strani, ki vam na vas ni všeč. Pokažete mu svoje slabosti in mu dovolite, da spozna vaše najbolj skrite dele. Z njim delite svoje spolne fantazije.

3. Spolni odnos se zgodi naravno

Še vedno se trudite, da bi bilo vajino spolno življenje zanimivo, vendar nehate načrtovati spolni odnos. Se preprosto zgodi. Ko se zjutraj zbudite in se ga dotaknete. Ko se vrnete iz službe, ali ko gledata film in sta ob prvem vročem prizoru že intimna. Ne pošljete mu več sporočil, da si ga želite, namesto tega ga takoj zapeljete. Postaneta sinhronizirana. Spolnost postane drugačna, nekaj več, kakor le fizično zadovoljstvo.

4. V svoji koži se počutite udobno

Ko ste z njim, se počutite najboljša različica sebe. Vaša negotovost izgine. Vaše zaupanje je neizmerno. Strahovi so prisotni, toda vajina ljubezen jih premaga. Manj razmišljate in več čutite. Ne skrbi vas več za stvari, ki niso pomembne (moteče dejavnike), in začnete biti bolj pozorni na stvari, ki so pomembne.

Izžarevate spolno energijo.

5. Imata iskrene pogovore

S partnerjem komunicirata o vseh, tudi neprijetnih stvareh. O spolnosti govorite kakor o tem, kaj boste večerjali, brez zadržkov. Zaupate mu, kaj vam je všeč v postelji in kaj vam ni. Vaš partner ve, česa si želite več in česa ne želite nikoli več ponoviti. In kar je najpomembneje, ve, kaj naj reče in kako se vas naj dotakne, da vas zadovolji.

6. Sklepata kompromise

Obvladata umetnost ravnotežja. Ne samo ugajate v intimnih trenutkih, ampak sklepata kompromise. Če je partner razpoložen, vi pa ne, še vedno na drugačen način poskrbite zanj, ker ne želite, da se počuti nezaželen ali užaljen. Spoštujete njegovo potrebo po nežnosti. In ko ste utrujeni vas bo tudi on razumel. Nimata slabe vesti, če si kdaj ne želita spolnih odnosov in se zaradi tega ne prepirata. Razumeta drug drugega in se ne silita, da počneta stvari, ki si jih eden ali drugi ne želi, ampak se izzivata, da poskusita nove stvari.

7. Spolnost postane subtilna

Nista dolgočasen par, sta zdrav, normalen par. Vajina iskra se ne pretvori v impulzivnost, ampak v strast. Ko ste v dolgoročnem razmerju, ne izgubite nadzora, ampak ga pridobite, ker ne čutite želje, da boste nekoga zapustili, temveč čutite le željo po povezovanju.

8. Spolnost je še vedno neverjetna

Spolnost postane na nek način vajina terapija. Postane kraj, kamor zbežite, namesto da bi pobegnili. Vaš partner natančno ve, kako se počutite in vas ljubi točno takšne. Zdi se vam, da mu pripadate in on pripada vam. Kljub temu se počutite svobodne, saj vam spolnost z njim omogoča, da se potopite v svoje najgloblje želje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zdaj vem, da nama ni bilo namenjeno