fbpx

8 razlogov, zakaj si samska, čeprav si dober ulov

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Si samska ženska? Čisto nič ni narobe s teboj. Vse pride ob pravem času. Tudi on!

Verjetno si že izkusila kopico vprašanj, na primer, zakaj si še vedno samska, kako to, da nimaš nikogar, kaj čakaš in podobno. Obstaja veliko realističnih razlogov, zakaj so nekateri ljudje samski, čeprav so odličen ulov – pametni, zgovorni, neodvisni, zabavni in zanimivi. Tu so razlogi, zakaj si še vedno samska.

Nisi še pripravljena na razmerje

Nisi pripravljena na spremembe, ki jih prinaša partnerstvo. In le zakaj bi se silila v nekaj, o čemer nisi povsem prepričana? Nisi pripravljena? Nič za to, vse zgodi ob svojem času!

Ne verjameš, da on res obstaja

Ne vidiš razloga, zakaj bi se ustalila. Ne verjameš več v pravo in dolgotrajno ljubezen. Po eni strani upaš, da je nekje zate ON in se zato ne zadovoljiš z manj. Točno veš, kaj si želiš pri partnerju. Nekoga, ki ti bo takšen, kakor si sama.

Ne verjameš v bežne odnose

Ne vidiš razloga, zakaj bi bila v odnosu, v katerem bi se morala prilagajati drugemu. Čakati nanj, da pokliče, piše, da si vzame čas … Partnerski odnos je skrb in preživljanje časa – skupaj. Želiš najti tisto pravo ljubezen in si pripravljena počakati na to. In s tem ni popolnoma nič narobe.

Najprej se želiš osredotočiti nase

Najprej želiš spoznati sebe, kaj želiš, potrebuješ. Kako se počutiš in v kateri smeri želiš razvijati svoje ljubezensko življenje, preden boš pripravljena deliti življenje z nekom. Ne zdi se ti pošteno, da bi bila z nekom, medtem ko še iščeš sebe.

Najprej se želiš osredotočiti nase.
Najprej se želiš osredotočiti nase.

Tvoja samozavest je zastrašujoča

Si oseba, ki ve, koliko je vredna. In takšnih žensk se moški pogosto bojijo, do njih težko pristopijo. Moški pravzaprav ne prenašajo dejstva, da je ženska uspešnejša in močnejša od njih. Le pogumni in samozavestni si upajo pristopiti do takšnih žensk.

Ne potrebuješ moškega, da bi cenila samo sebe

Ne potrebuješ moškega, da bi te izpopolnil. Tvoje življenje se ne vrti okoli iskanja nekoga. Zagotovo obstajajo časi, ko pomisliš, kako dobro bi bilo imeti nekoga, vendar nisi osredotočena na to. Preprosto živiš svoje življenje v največji meri in veš, da se bo vse zgodilo, ko pride čas.

Preveč si zaposlena z življenjem

Imaš službo, ki jo imaš rada. Na tem področju se izboljšuješ, obiskuješ nove kraje, se družiš ljudmi … Tvoj urnik in dan je popolnoma poln in s tem ni popolnoma nič narobe. Konec koncev, kdo ve, koga bi lahko srečala na enem od poslovnih potovanj?

Moški bežijo pred obveznostmi

Bežna razmerja imajo večkrat prednost pred rednimi razmerji. Morda je za nekatere zabavno, da imajo le priložnostno avanturo ter seks. Pravi moški se ne boji obveznosti in prav je, da počakaš nanj.

Ne potrebuješ moškega, da bi cenila samo sebe.
Ne potrebuješ moškega, da bi cenila samo sebe.

Uspešna in neodvisna ženska se zaveda, koliko je vredna in prav to pričakuje od moškega, ki jo bo ali jo je osvojil.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!