fbpx

8 znakov, ki kažejo, da si v partnerju našla tistega pravega

Foto: Nataliya Vaitkevich / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Na začetku zveze ponavadi svojega partnerja opazujemo skozi rožnata očala, kasneje pa se začnemo spraševati, ali je on res tisti pravi. Tisti, ob katerem želimo preživeti celo življenje. Sledi 8 znakov, ki ti bodo, seveda, če svojega ljubega v njih najdeš, pomagali odpraviti vse dvome.

1. Njegova prisotnost tudi najbolj nadležne situacije naredi zabavne

Vsi se kdaj znajdemo v neprijetnih situacijah. Si obtičala v prometnem zastoju in boš zamudila službo ali pa se ti je zataknilo pri nujnih opravkih? Opazuj, ali te prisotnost izbranca pomiri ter ti še tako nadležno prigodo spremeni v nekaj, čemur se bosta kasneje iz srca nasmejala. Če je tako, si lahko mirna, saj si prav tako osebo želiš ob sebi skozi dobre in slabe stvari v življenju.

2. Vedno je prijazen do tebe in skoraj nikoli ti ne zameri

Nobena zveza ni povsem brez nesporazumov, pomembno je, kako se z njimi soočata. Če je tvoj fant vedno pripravljen problem razrešiti na prijazen in spoštljiv način, namesto da bi se s teboj kregal ali ti zameril, je to odličen znak.

3. Pozna vse tvoje muhe in še vedno ti stoji ob strani

“Tistemu pravemu” boš vedno privlačna in zanimiva in niti slučajno ga ne bodo odbile tvoje navade in rituali, ne glede na to, kako nesmiselni ali čudni se morda zdijo tebi. Ljubil bo vse tvoje lastnosti in se iz njih ne bo norčeval ali pa celo vplival, da bi se zaradi njih počutila slabo.

4. Dobro se razumeš z njegovimi prijatelji, on pa s tvojimi

Normalno je, da drug drugemu predstavita svoje prijatelje, ko se vajina zveza začne pomikati v resnejšo smer. Seveda tvojemu izbrancu ni treba postati najboljši zaupnik tvojih prijateljic, vendar pa bo vajin odnos zagotovo olajšalo, če se z njimi dobro razume. In povsem enako velja v obratni smeri- odličen znak je, če uživaš, ko čas preživljata z njegovimi prijatelji.

Če v družbi partnerjevih prijateljev uživaš, je to odličen znak Foto: Helena Lopes / Unsplash

5. Spodbuja te k napredku

Velik znak za alarm je, če te partner ne podpre, ko mu razlagaš o svojih ciljih in načrtih, ne glede, ali se nanašajo na tvoje poslovno ali zasebno življenje. Moški, ki si ga izbereš za življenjskega sopotnika, bo tvoj napredek cenil, se zanj zanimal in ti pri njem po najboljših močeh pomagal.

6. Z njim se počutiš kot najbolj zaželena ženska na svetu

S tistim pravim se boš vedno počutila zaželeno Foto: Cottonbro / Pexels

Zelo pomembno je, da se ob partnerju počutiš lepo in samozavestno. Če ti velikokrat prišepne, kako čudovito izgledaš in kako rad te ima, prav tako pa pohvali tvoj značaj in uspehe, je to odličen znak.

7. Vedno pomisli nate in na tvoje želje

Ali te partner vpraša, če kaj potrebuješ, ko se odpravlja v mesto, trgovino ali kavarno? Se ob opravkih spomni nate, ko mu pot prekriža nekaj, o čemer sta se pogovarjala ali pa ve, da bi te zanimalo? Potem si lahko mirna! To kaže na nekoga, s katerim si želiš preživeti še dolgo časa.

8. Spoštuje tvojo zasebnost in potrebo po prostem času

Tudi če se imata s fantom najraje na svetu, je normalno, da vsak od vaju potrebuje nekaj časa zase. Če tvoj izbranec to spoštuje in se ob njem počutiš tako ljubljeno kot tudi svobodno, je to znak, da si našla tistega pravega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!