fbpx

A-ROSA Kitzbühel: luksuzno razvajanje v tirolskem gradu

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Kaj zveni bolj sproščujoče kot oddih s pogledom na dih jemajočo alpsko panoramo, kulinarično razvajanje in spa na kar 3.000 m2? Dobrodošli v A-ROSA hotelu v Kitzbühelu.

Očarljiv hotel A-ROSA, ki se razgleduje na prekrasne vršace okoliških Alp, je dober primer harmoničnega odnosa med modernim in tradicijo. Nastanitev, zgrajena v slogu tirolskega gradu, se nahaja na velikanski posesti, tik ob jezeru, pred njo pa se razprostira veličastna zelenica z golf igrišči. Te v zimskem času pobeli sneg, takrat pa je pogled na izjemno arhitekturo hotela še za odtenek bolj veličasten.

Medtem ko v interjerju prevladuje brezčasna eleganca, vam na terasi in v sobah pogledi uidejo na veličastne vrhove Alp. Sobe so prostorne, udobne in okusno opremljene. Paradni konj hotela je 3000m2 velik wellness center, v katerem je kar sedem savn, številne kopeli in 21 sob za tretmaje, poleg tega pa še notranji in zunanji bazen. Če vam razvajanje v termalnih vrelcih ni po godu, se lahko v kopnem obdobju odpravite ven, na golf igrišče z 9 luknjami.

Gostom sta na voljo dve restavraciji, s širokim naborom jedi. V prvi imenovani Steif so na voljo različni tematski sklopi jedi, Steakhouse Kaps pa je pisan na kožo ljubiteljem mesa. Na svoj račun bodo prišli tudi otroci, saj v klubu Rosinis organizirajo varstvo in zabavne aktivnosti za otroke od 3. do 12. leta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!