Acess Bars – sproščujoča tehnika za odpravljanje vseh blokad in napetosti

Naj bo letošnji začetek leta še prav poseben. Naj bo življenje lahkotno in polno radosti. Podarite si Access bars tretma, ki vam lahko pomaga pri izkoriščanju vseh vaših potencialov. Vplivate lahko na vse, kar v vašem življenju ne funkcionira.

Access Consciousness™ je zbirka orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem večjo kreativno in ustvarjalno moč, da v svojem življenju začnemo spreminjati vse kar želimo.

Acess Bars je proščujoča tehnika za odpravljanje vseh blokad in napetosti
Acess Bars je proščujoča tehnika za odpravljanje vseh blokad in napetosti

Access Bars® je osnovna tehnika Accessa, ki se uporablja za pospeševanje teh sprememb. Barsi so niz 32-ih točk na glavi. Sistem delovanja je podoben stimulaciji akupunkturnih točk na našem telesu: ko jih pritisnemo sprostimo energetsko blokado v meridianih, kar povzroča zdravljenje našega telesa. S to tehniko terapevt z rahlim dotikom aktivira 32 točk na glavi, kjer so shranjene informacije, stališča in naša prepričanja o npr. odnosih, denarju, zdravju, telesu, veseljem, žalostjo ipd. Naše misli so vzrok za blokade na različnih področjih. Z aktivacijo točke se začnejo sproščati blokade in napetosti, kar posledično vodi do zdravilnih učinkov na fizičnem telesu kot tudi na vseh drugih področjih, kjer čutimo blokade.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.spremeni.se

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nov trend je srebrni balayage. Bi si upala pobarvati lase v biserno sivo?