Huawei Honor 6 Plus – dva digitalna fotoaparata za en pametni telefon

Kitajski proizvajalec pametnih telefonov Huawei je vse bolj udomačeno ime med uporabniki mobilne telefonije. Čeprav je njihov najnovejši pametni telefon Honor 6 Plus skorajda zrcalna slika Iphona 6, pa se za manko v inovativnosti oblike odkupi s številnimi priboljški. Očaral bo predvsem ljubitelje fotografije, saj ponuja kar dva digitalna fotoaparata.

Če se niso torej toliko izkazali dizajnerji podjetja, so se toliko bolj inženirji. 165-gramskemu Honor 6 Plusu so nadeli 14-centimetrski oz. 5,5-palčni 1080p zaslon, ki ga pred poškodbami brani 0,2 mm debelo kaljeno steklo, pred težavami z delovanjem pa 3 GB sistemskega pomnilnika. Tem so dodali 32-gigabajtni vgrajeni pomnilnik, ki pa se lahko s pomočjo pomnilniške kartice microSD (do 64 GB) še precej razširi. Fotoaparatoma so dali po 8 milijonov slikovnih točk, medtem ko spletna kamera premore ločljivost 5 milijonov točk.

PREBERITE ŠE: BlackBerry Classic – nazaj v prihodnost s fizično tipkovnico

Podobnost z iPhonom 6 je zgolj in samo v izgledu.
Podobnost z iPhonom 6 je zgolj in samo v izgledu.

Za hvalevredno avtonomnost pametnega telefona skrbi baterija s kapaciteto 3.100 miliamperskih ur (mAh), za odličen mobilni internet pa povezava 4G/LTE. In srce? Mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat. Na voljo v beli, zlati in črni barvi za cca. 350 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.huaweimobileshop.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Video test: Samsung Galaxy S21 Ultra