fbpx

Adidas Ivy Park: čudovita nova kolekcija izpod rok pop kraljice Beyonce

Foto: Adidas.com

Beyonce je izdala svojo novo in zadnjo kolekcijo, ki jo je pripravila v sodelovanju Adidasom. Kolekcija Ivy Park vključuje modne kose, ki zajemajo kategorijo športnih in uličnih oblačil ter obutve.

Kolekcija je na voljo, tako za odrasle kot za otroke. Je živahnih barv, pri kateri prevladujejo različni izraziti vzorci ter barva limete in zelene.

Oblikovalske iztočnice temeljijo na filozofiji klasičnih modnih silhuet z zares individualnim stilom in tako sledijo najbolj divjim sanjam. Kolekcija je na voljo v vseh velikostih.

V kampanji nastopa sama kraljica Beyonce, pa tudi hčerka Kobeja Bryanta – Natalia Bryant, Ava Phillippe in Deacon Phillippe – otroci Reese Witherspoon ter profesionalna košarkarja James Harden in Jalen Green. Največ pozornosti pa vsekakor pritegneta Beyonceini hčerki, Blue Ivy in Rumi, ki se v videu pojavljata v ujemajočih se oblačilih.

Dodatne Informacije

Adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!