fbpx

Adidas UltraBOOST 3.0 – za večji povratek energije

Najnovejši tekaški model UltraBOOST 3.0 tekačicam in tekačem omogoča, da presegajo meje svoje zmogljivosti na raznovrstnih podlagah ter pri različnih vremenskih pogojih. adidas Running v sklopu svoje kultne kolekcije UltraBOOST predstavlja nov tekaški model UltraBoost 3.0. Ta je opremljen s še večjim deležem revolucionarne tehnologije BOOST, ki poskrbi za maksimalen povratek energije.

Inovativna tehnologija BOOST in edinstvena zasnova copata, ki je povsem prilagojen obliki stopala in sledi njegovemu naravnemu gibanju med tekom, poskrbita za popolno udobje ne glede na zastavljeno dolžino ali podlago. K udobnosti, pa tudi stabilnosti stopala, prispeva še material Primeknit, ki se popolnoma prilagaja stopalu in omogoča raztezanje na delih, kjer je to potrebno.

adidas UltraBOOST za ženske v Icey Blue barvni kombinaciji.
adidas UltraBOOST za ženske v barvni kombinaciji  Icey Blue.

Podplat copata adidas UltraBOOST 3.0 je izdelan iz gume Continental in s tem omogoča, da tekači in tekačice z lahkoto premikajo meje svoje zmogljivosti na različnih terenih in brez strahu pred slabimi vremenskimi pogoji. Model za ženske je na voljo v privlačni kombinaciji barv Icey Blue, medtem ko je moški model na voljo v nepozabnih temno modrih odtenkih.

adidas Ultra BOOST za moške v nepozabnih temno modrih odtenkih.
adidas Ultra BOOST za moške v nepozabnih temno modrih odtenkih.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
adidas.com

Vsebino omogoča Adidas Slovenija.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.